Let op: langere levertijden op webshopbestellingen! Alleen tenten online te bestellen. 

Tenson

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tenson

Het Zweedse merk Tenson is opgericht in 1951. Het weer speelt een grote rol binnen de product ontwerpen van Tenson. De lijfspreuk van Tenson is dan ook: "Er bestaat niet zoiets als slecht weer, alleen de verkeerde kleding". Tenson is uitgegroeid tot een groot merk dat wereldwijd bekend staat om functionele en modieuze outdoorkleding. Met een ruim assortiment bieden zij veel mogelijkheden voor elk seizoen.

Tenson

Het Zweedse merk Tenson is een merk dat functionaliteit voor winterkleding voorop stelt. Opgericht in het kleine plaatsje Varson in 1951, is Tenson inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de wereld van onder andere winterjassen en skikleding. Kenmerkend voor Tenson is dat zij alle kleding zelf uitgebreid testen. Zo gaan ze zelf de piste op of de bergen in om erachter te komen of de winterkleding inderdaad goed past bij de temperaturen, fijn zit tijdens verschillende activiteiten en of het lang mee gaat. Alleen als alle punten de keuring hebben doorstaan, is Tenson tevreden. Bovendien gaan bij dit winterkledingmerk mode en functionaliteit hand in hand, waardoor je niet alleen kleding hebt die fijn zit, maar die ook erg mooi is. Daarnaast heeft Tenson een eigen techniek ontwikkeld waarmee winterjassen wind- en waterdicht zijn terwijl ze toch ademend blijven. Deze zogenaamde MDC-techniek wordt toegepast in alle ski-jassen van het merk.

Winterjas Tenson

Op zoek naar een modieuze winterjas die gebruik maakt van de laatste technieken om kwaliteit te garanderen? Dan is een winterjas van Tenson echt iets voor jou. Met een Tenson winterjas ben je er namelijk van verzekerd dat de kleding die de draagt uitgebreid getest is op functionaliteit. Niet voor niets staat Tenson bekend als een merk dat nadenkt over alle facetten die een winterjas heeft. Een Tenson winterjas is geschikt om te dragen op de piste, maar is misschien nog wel fijner voor de koude dagen in ons eigen land. Stijlvol, wind- en waterdicht en praktisch: wat wil je nog meer? Met een winterjas van Tenson heb je alles in één.

Dameswinterjas Tenson

Een dameswinterjas van Tenson is een slimme investering in je wintergarderobe. Waarom? Een Tenson dameswinterjas staat garant voor jarenlang plezier. Niet alleen weet Tenson als geen ander hoe ze hippe jassen maken die tegelijkertijd een tijdloze look hebben, ook zijn de dameswinterjassen van de hoogste kwaliteit. Door uitgebreide tests, waarbij wordt gekeken functionaliteit, weersbestendigheid en pasvorm, ben je er bij Tenson van verzekerd dat je dameswinterjas een goede aankoop is. Dankzij de zelfontwikkelde MPC-techniek zijn alle winterjassen voor vrouwen wind- en waterdicht, waardoor je ook bij slecht weer gewoon naar buiten kunt. Naar welke Tenson dameswinterjas gaat jouw keuze uit?

Herenwinterjas Tenson

Op zoek naar een herenwinterjas die wind- en waterdicht is, voldoet aan alle eisen die je maar kunt bedenken voor een winterjas én er ook mooi uitziet? Dan zit je bij Tenson goed. Een herenwinterjas van Tenson staat goed op de piste en kun je als je weer thuis bent lekker doordragen. Alle Tenson herenwinterjassen zijn voorzien van de door henzelf ontwikkelde MPC-techniek. Dat betekent dat de jassen winddicht en waterdicht zijn, terwijl de stof wel ademend is. Zo blijf je ook in een winterse sneeuwbui droog en warm. Voor welke Tenson herenwinterjas ga jij?