De specialist in kamperen! Alleen voortenten online te bestellen.

O'Neill

Geen producten gevonden voor deze selectie.

O’Neill

O'Neill is het oorspronkelijke surf-, sneeuw- en lifestylemerk uit Californië en werd in 1952 opgericht. O'Neill houdt bij de productie van de artikelen rekening met het milieu om de impact daarop zoveel mogelijk te beperken.

O’Neill

O’Neill is bij uitstek het hippe bedrijf als het om sporten gaat. Al jarenlang staat O’Neill bekend als surfmerk, maar wanneer het te koud is om te surfen wordt de surfplank ingeruild voor een paar ski’s of een snowboard. Ook daarin komt de hoogstaande kwaliteit van O’Neill naar voren. Denk daarbij aan topkwaliteit O’Neill skibroeken en O’Neill winterjassen en ski-jassen .

O’Neill skibroeken

De skibroeken van O’Neill zijn allemaal waterafstotend en hebben daarnaast altijd alles wat je mag verwachten van een skibroek. Naast alle goede eigenschappen die O’Neill skibroeken hebben zien ze er ook nog trendy uit en zijn ze bovenal ook erg degelijk. Zoek je dus een skibroek waarmee je nog jaren de piste af kan? Dan zit je bij O’Neill zeker goed.

O’Neill ski-jassen

Bij zo’n goede skibroek hoort natuurlijk ook een passende O’Neill jas. De ski-jassen van O’Neill zijn niet alleen uitstekend te gebruiken op de piste, ook in de Nederlandse winters houden deze jassen je goed warm en droog. Dus zoek je een heren winterjas van O’Neill of een Dames winterjas van O’Neill, er is keuze genoeg en je weet zeker dat je altijd een hoge kwaliteit winterjas of ski-jas hebt.

O’Neill bij winterkleding-outlet.nl

Wij zouden winterkleding-outlet.nl niet zijn als wel al dat moois van O’Neill Nederland niet aan zouden bieden in een mooie O’Neill sale. Op alle producten van O’Neill geven we dus een flinke korting. Denk daarbij maar aan 30 euro korting op skibroeken van O’Neill of 40 euro op een heren ski-jas. Bij onze O’Neill winkel weet je zeker dat je voor een mooi prijs een nog mooiere O’Neill winterjas of skibroek hebt.