De specialist in kamperen! Alleen voortenten online te bestellen.  

Icepeak

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Icepeak

Hoewel Icepeak pas in 1996 is opgericht, is het bedrijf al in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste sportmerken in Europa. Icepeak ontwerpt kleding voor actieve sporters. De jonge en jeugdige designs maken het merk tot een herkenbaar punt op de piste. Dankzij de felle kleuren pik je de Icepeak winterjassen en andere wintersportkleding er zo tussenuit. Icepeak staat garant voor functionele sportkleding die past bij wereldwijde trends. Omdat de kleding makkelijk is in het onderhoud en comfortabel zit, is het geschikt voor zowel outdoor als skitoepassingen. Ook atleten worden graag gezien in de winterkleding van Icepeak: het bewijs dat het merk kleding levert van goede kwaliteit die ook erg comfortabel zit. Dankzij de verschillende collecties die Icepeak ieder jaar uitbrengt, is er voor elke wintersporter – of je nu gaat skiën of snowboarden – een geschikte outfit.

Winterjas van Icepeak

Ben je als echte sportieveling op zoek naar een praktische winterjas? Dan zit je bij Icepeak goed. Een winterjas van Icepeak is ideaal voor wie de winter graag actief doorbrengt. Hoewel Icepeak winterjassen vooral worden gedragen op de piste, zijn ze ook voor je vrije tijd goed geschikt. Zeker als je graag gaat wandelen of mountainbiken door de bossen, zal een Icepeak winterjas goed van pas komen. De winterjassen van Icepeak zijn namelijk functioneel, gemakkelijk in het onderhoud en erg comfortabel. Bovendien vallen winterjassen van Icepeak goed op wanneer het mistig of donker is: de felle kleuren zorgen ervoor dat je niet te missen bent.

Dameswinterjas van Icepeak

Voor de sportieve dames onder ons is het merk Icepeak een echte uitkomst. In het assortiment van Icepeak vind je namelijk dameswinterjassen die passen bij de wereldwijde trends en die tegelijkertijd geschikt zijn om je nieuwe ski- of snowboardtrucs te laten zien. Een dameswinterjas van Icepeak is namelijk speciaal gemaakt samen met professionele sporters en atleten. Het ultieme bewijs dat een Icepeak dameswinterjas voldoet aan de hoogste eisen voor de wintersport. Maar ook als je weer thuis bent kun je deze dag lekker doordragen: dameswinterjassen van Icepeak zijn perfect voor de fietstocht ’s ochtends naar werk of school en voor de winterwandeling in het weekend.

Herenwinterjas van Icepeak

Hou je van een actieve vakantie in de sneeuw? Dan is een herenwinterjas van Icepeak onmisbaar voor jou. Met een Icepeak herenwinterjas heb je namelijk het ideale kledingstuk gevonden om in te skiën, snowboarden en langlaufen. Maar ook wanneer je thuis bent komt je herenwinterjas van Icepeak nog goed van pas. Fiets jij naar werk of school, of maak je graag een wandeltocht door de vers gevallen sneeuw? Met je Icepeak herenwinterjas ben je goed beschermd tegen koude wind en regen. De felle kleuren die Icepeak gebruikt zorgen ervoor dat je goed opvalt tijdens de donkere, winterse dagen.