Vanaf nu iedere vrijdag koopavond tot 21:00! 

Skipullies

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Skipully’s, vesten en truien voor een comfortabele wintersport

Ben jij de geluksvogel die binnenkort een wintersportvakantie op de planning heeft staan? Dan staan er vast nog een heleboel dingen op je to-do list. Wanneer je lekker gaat skiën of snowboarden, moet je namelijk aan een heleboel dingen denken. Waar zijn je skilatten? In welk hotel zit je? En is de skipas al geregeld? Gelukkig kunnen wij je één zorg uit handen nemen, namelijk die over je outfit. Bij Coppens Rekreatie vind je namelijk alle kleding die je nodig hebt voor een onbezorgde wintersportvakantie. Zo ook warme skipully’s, vesten en truien die je kunt dragen onder je winterjas.

 

Dragen van een skipully

Hoewel je misschien in de eerste instantie denkt dat het niet nodig is om een skipully te dragen onder je ski-jas, zal je zodra je er een aan hebt merken dat het toch best prettig is. Een skipully is er namelijk voor gemaakt om je lichaam te isoleren. Dat betekent dat je het met een skipully niet te warm en niet te koud krijgt. Dat terwijl een T-shirt wellicht te weinig warmte biedt bij de koude temperaturen, en een dikke trui er juist voor zorgt dat het zweet je uitbreekt. Een skipully is daarom een goede keus tijdens de wintersport. Wij verkopen skipully’s van de merken Icepeak, Tenson, Brunotti, Falcon, Luhta, Protest, Spyder en meer.

 

Verschillende soorten skipully’s

In ons assortiment vind je verschillende soorten skipully’s. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kun je gaan voor een dunner exemplaar dat gemaakt is van luchtige materialen of voor een echte warme pully van fleece. Ook is er de keuze tussen een skipully die je strak op het lichaam draagt of een pully die wat losser zit. Voor welke pully je uiteindelijk ook gaat, je bent jezelf gegarandeerd dankbaar terwijl je van de piste afdaalt. Comfortabel zijn ze namelijk allemaal.