• vink3500m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

voortenten (157)

Met een voortent van Doréma gegarandeerd van kwaliteit

In de collectie van Coppens Rekreatie slaagt u gegarandeerd als u op zoek bent naar een voortent van Doréma. U vindt in ons assortiment voortenten van de beste kwaliteit. Zo wordt een voortent van Doréma bijvoorbeeld geleverd met een kwaliteitscertificaat met een fabrieksgarantie van 2 jaar. Hierdoor wordt de kwaliteit van de tent extra gegarandeerd. U bent van harte welkom om de verschillende voortenten te komen bekijken in onze winkel in Best. Wij hebben voor elk type kampeerder een voortent in de aanbieding.

De exclusieve voortent Doréma Sydney vind u bij Coppens Rekreatie

Coppens Rekreatie heeft in een unieke samenwerking met Doréma een exclusieve voortent ontwikkeld. De Doréma Sydney voortent, geproduceerd in de fabriek van Doréma, is exclusief bij ons verkrijgbaar. Deze voortent is een hoogstandje wat betreft voortenten. Andere voortenten van Doréma die u in ons assortiment vindt zijn de Palma, de President en de Boston.

Een voortent in de aanbieding voor elk type caravan

Het is aan te raden om een geschikte tent te kiezen voor het type caravan dat u heeft. Elk type reis vraagt om een ander soort tent. Bij Coppens Rekreatie hebben wij voor elk type vakantie een voortent in de aanbieding. Deze voortenten zijn verkrijgbaar in allerlei maten, gewichten en materialen. Als u de juiste maat kiest, bent u verzekerd van een passende voortent voor uw caravan of camper. Gaat u voor een wintertent? 4 seizoenen tent of luifeltenten? Bij Coppens Rekreatie vindt u het allemaal!

Voortenten online bestellen of kom langs in onze winkel

U vindt beslist een geschikte voortent in het uitgebreide assortiment voortenten die wij in de aanbieding hebben op onze website. Bekijkt u liever de tenten in het echt? Kom dan langs in onze showroom in Best. Hier staan allerlei modellen, waaronder de voortent van Doréma, opgesteld, zodat u kunt ervaren of de tent voldoet aan uw wensen. Bij vragen over een van de voortenten of over het bestellen kunt u bellen met het nummer (0499) 36 50 00.