menu
  • vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

top 10 best verkocht (10)

Top 10 best verkocht

De top tien met de best verkochte en populairste modellen van kampeertopper.nl is eigenlijk iets te groot. Maar iedere voortent, caravanluifel of voortentluifel die populair is bij vakantiegangers verdient een plekje in de spotlight. Er staan verschillende maten voortenten in, in verschillende uitvoeringen met verschillende kleuren van merken als Dorema voortent, Isabella voortent en Walke voortent. Kortom, een mooie lijst populaire voortenten waar gegarandeerd iets voor u tussen zit. En het mooie van deze lijst is ook nog dat ze bij ons in de showroom in Best tentoon gesteld staan.
  Verschillende dieptes:
Van 2,4 meter diep tot 3 meter diep, bij kampeertopper.nl zijn veel verschillende maten voortenten verkrijgbaar. Zo hebben we bijvoorbeeld de stijlvolle Dorema luifelvoortent Madrid 240. Deze voortent kan zowel als luifel en als voortent gebruikt worden, zeer multifunctioneel dus! Een maatje daarboven zit bijvoorbeeld de Walker luifelvoortent Dubai 280, ook dit is een unieke voortent die ook te gebruiken is als luifel. Maar let op, dit is wel een uitlopend model! Misschien de meest populaire voortent is de Dorema Sydney XL270, een voortent met een mooie diepte van 2,7 meter, een scherpe prijs en een mooie uitstraling. En voor wie echt iets groots wil is er bijvoorbeeld de Dorema voortent Boston 300, Met een diepte van 3 meter is dit de perfecte voortent voor het hele seizoen!

Verschillende kleuren:
Een mooie kleur is natuurlijk heel belangrijk, daarom hebben onze voortenten een mooie neutrale kleur die eigenlijk bij iedere caravan past. De antraciet voortent en blauwe voortent zijn daarin het populairste. Er zit echter één uitschieter bij die exclusief te verkrijgen is bij kampeertopper.nl, namelijk de Dorema caravanluifel Panorama Special. Deze heeft een unieke zwart/antraciet uitvoering die nergens anders te verkrijgen is. Daarnaast wordt deze ook nog standaard geleverd met een EasyGrip frame.

De modellen uit de top 10 hebben allemaal wat extra's, bijvoorbeeld 30 tot 50% korting of een gratis EasyGrip frame! Hieronder staat nog een klein overzicht van al onze populaire tenten.

Dorema voortent Madrid 240
Dorema voortent Sydney 240 blauw
Dorema voortent Sydney 240 antraciet
Dorema voortent Sydney XL270 blauw
Dorema voortent Sydney XL270 antraciet
Dorema voortent Boston 270
Walker voortent New York 280
Walker luifelvoortent Dubai 280
Dorema voortent Sydney XL300 blauw
Dorema voortent Sydney XL300 antraciet
Dorema voortent Boston 300
Isabella voortent Opus 3 2016
Dorema caravanluifel Panorama Special