menu
  • vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

caravanluifel (11)

Bent u op zoek naar een caravan luifel en wilt u een kwalitatief goed product kopen, omdat u wat extra persoonlijke ruimte wilt creëren? U het terrein voor uw caravan wilt beschermen tegen regen, wind en zon? En omdat u lekker in de schaduw wilt zitten, maar wel in de buitenlucht? Bij Coppens Rekreatie vindt u een ruim assortiment aan voortenten en luifels van diverse gerenommeerde merken voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Gegarandeerd kwaliteit met een caravan luifel van een gerenommeerd merk

In ons assortiment vindt u enkel caravan luifels van vooraanstaande merken. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Enkele voorbeelden van deze merken zijn: Brand, Doréma, Isabella en Walker. Neem een kijkje op onze website of kom langs bij onze showroom aan de I.B.C.-weg 1 in Best voor een indruk van de verschillende mogelijkheden én een professioneel advies op maat.

Caravan luifels zijn beschikbaar in 3 varianten beschikbaar

Wilt u een caravan luifel installeren aan uw caravan? Bij Coppens Rekreatie vindt u een drietal varianten luifels voor uw caravan:

  • Caravanluifels
  • Raamluifels
  • Voortentluifels

Zorg voor privacy en creëer extra ruimte

Met een caravanluifel of een voortentluifel creëert u met name extra ruimte én zorgt u voor privacy. Ook beschermt u het terrein voor uw caravan tegen wind, regen en zon. Met raamluifels beschermt u de ramen van uw caravan juist tegen wind, regen en zon. Zo kunt u de hele zomer lekker lang buiten zitten. Heeft u onderdelen en accessoires voor caravan luifels nodig? Dan kunt u bij Coppens Rekreatie uitstekend terecht. Heeft u nu al vragen over de juiste caravan luifel voor uw caravan? Spreek direct met een van onze medewerkers wanneer u belt naar (0499) 36 50 00.