menu
  • vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

Tweedehands caravans

Met een van de tweedehands caravans van Coppens Rekreatie, nabij Tilburg, gaat u zorgeloos op vakantie. Heeft u al zin in de volgende kampeertrip? Kom dan snel langs in onze grote overdekte showroom. Met een oppervlakte van maar liefst 10.000 m² vindt u een groot aanbod tweedehands caravans.

Kwalitatieve tweedehands caravans voor de beste prijs

Met een caravan maakt u lange reizen. Of u nu naar de camping in Frankrijk gaat of een hele rondreis door Europa maakt. U wilt daarom verzekerd zijn van de beste kwaliteit, ook wanneer u een tweedehands caravan aanschaft. Met een tweedehands caravan van Coppens Rekreatie bent u gegarandeerd van een kwalitatieve tweedehands caravan. Zodra de tweedehands caravans bij onze werkplaats, in de buurt van Tilburg, binnekomen, worden deze uitvoerig gecheckt op onder andere schade en lekkages. Zo bent u verzekerd van een caravan van hoge kwaliteit, voor een zachte prijs.

Bekijk onze caravans

Tweedehands caravans van verschillende merken

In onze showroom, nabij Tilburg, vindt u tweedehands caravans van verschillende merken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een caravan van Sterckeman, Swift of het toonaangevende caravanmerk Hobby? Elk merk heeft unieke eigenschappen waardoor zij zich onderscheiden van de concurrenten. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp en aan de indeling van de caravan. Een van onze medewerkers vertelt u hier graag meer over in de showroom.

Bekijk de modellen online en kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd geworden naar onze tweedehands caravans? U vindt ze op onze website, inclusief foto’s van de binnen- en buitenkant. Uw favoriet gevonden? Kom dan snel langs in onze showroom om deze uitvoerig te bekijken. Uiteraard kunt u altijd binnenlopen in onze showroom, nabij Tilburg om onze tweedehands caravans te bekijken. Vragen over onze tweedehands caravans of over ons bedrijf? Bel ons dan! Op het nummer (0499) 36 50 00 zijn wij van dinsdag tot en met zaterdag te bereiken.