Vanaf nu iedere vrijdag koopavond tot 21:00! 

Caravanluifel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Dorema Porto luifel

  Van € 1.129,00

  Tot € 5.428,00

 2. Campooz Caravanning Trekking caravan luifel

  Van € 599,00

  Tot € 988,94 Normale prijs € 1.014,94

 3. Dometic Sunshine Air Pro Zonneluifel Model

  Van € 455,00

  Tot € 764,95

 4. Dorema Panorama Luifel

  Van € 448,00

  Tot € 2.913,75 Normale prijs € 2.951,75

 5. Dorema Mondial Luifel

  Vanaf € 837,00 Normale prijs € 1.527,00

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
caravanluifel

Wat kun je met een caravan luifel?

Ben je op zoek naar een caravan luifel? Met een luifel kun je een extra ruimte toevoegen aan je caravan. Dit kan op een makkelijke en praktische manier. Daarbij beschermt het ook tegen de zon en de regen. Of je nu iemand bent die vaak kampeert of ervoor kiest om één keertje te gaan, een caravan luifel zal je alle comfort bieden.

Soorten caravan luifels

Er zijn verschillende soorten luifels die je kunt gebruiken:

Cassetteluifels: Deze luifels worden permanent aan de zijkant van uw caravan gemonteerd en kunnen handmatig of met een motor uitgerold worden. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en bieden een snelle oplossing voor schaduw.

Zakluifels: Zakluifels worden in een speciale zak aan de caravan bevestigd en uitgerold wanneer nodig. Ze zijn lichter dan cassettemodellen en vaak goedkoper.

Voortentluifels: Voor wie meer ruimte nodig heeft, zijn voortentluifels de ideale keuze. Deze creëren een volledige extra ruimte die kan dienen als woonruimte, slaapruimte of opslagruimte.

Materialen en duurzaamheid

Bij het kiezen van een caravan luifel is het belangrijk om aandacht te besteden aan het materiaal. Luifels zijn meestal gemaakt van polyester of acryl. Polyester luifels zijn licht en makkelijk te hanteren, terwijl acryl beter bestand is tegen UV-straling en slijtage. Voor de duurzaamheid is het ook essentieel om te kijken naar het frame van de luifel; aluminium frames zijn licht en roestbestendig, terwijl stalen frames meer stevigheid bieden.

Bekijk ook onze accessoires

Naast luifels voor je caravan vind je ook de bijbehorende accessoires op onze website. We beschikken namelijk over zijwanden die je nóg meer privacy kunnen bieden. Of grondzeilen waarmee je alles schoon en droog kunt houden. Heb je vragen over onze caravan luifel of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.