menu
  • vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

Fietsendragers (0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Fietsendragers voor op de caravan of camper bij Coppens Rekreatie

Op de fiets ontdek je de mooiste steegjes, pleinen en dorpjes. Met de fiets kom je namelijk op plekken die voor een auto niet toegankelijk zijn. Ga dus op avontuur met de fiets! Bij Coppens Rekreatie vind je diverse fietsendragers voor op de caravan of camper van de merken Fiamma en Thule. De fietsendragers kunnen zowel voorop als achterop uw caravan of camper worden gemonteerd, dus jij kunt zelf beslissen wat de meest handige plek voor de fietsen is. Kom gerust eens langs in onze showroom! Hier vind je alle soorten en maten fietsendragers. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kunnen wij het rek gelijk monteren op jouw caravan of camper. Natuurlijk kunnen we ze ook los leveren. Eén ding is zeker: met de fietsendragers van Coppens Rekreatie ben je klaar voor een ontdekkingsreis door Spanje, Italië of Frankrijk.
 

Diverse modellen fietsendragers voor op de caravan en camper

Of je nu met z’n tweeën op vakantie gaat of met het hele gezin, bij Coppens Rekreatie vind je diverse modellen fietsendragers geschikt voor een enkele fiets of voor meerdere fietsen. Garandeer de veiligheid onderweg door te kiezen voor het juiste type drager. Dit is namelijk afhankelijk van het model caravan of camper. Ook in regenachtige omstandigheden staan de fietsen droog, want in ons assortiment vind je diverse fietshoezen van Fiamma.
Kom langs in onze Coppens Rekreatie showroom,  dan gaan we samen op zoek naar het juiste model fietsdrager voor op jouw caravan of camper

Fietsendrager monteren bij Coppens Rekreatie

Na de aanschaf kan je ervoor kiezen om de fietsendrager of scooterdrager zelf te monteren of dit door het team van Coppens Rekreatie te laten doen. Binnen twee uur monteren wij de drager en ben jij klaar voor de vakantie! Heb je nog wat tijd over voordat je vertrekt naar de camping en ben je handig aangelegd? Dan kan je het fietsenrek zelf monteren. De montage kent wel een gebruiksaanwijzing, dus kom langs in de Coppens Rekreatie showroom voor advies. Zo weet jij zeker dat je de drager op de juiste manier bevestigt en heb je er nog jarenlang lang plezier van!