Vanaf nu iedere vrijdag koopavond tot 21:00! 

Gratis bezorging vanaf € 50,-

Technische accessoires

Superdeals Technische accessoires

Movers

Alle topmerken movers

Fietsendragers

Voor caravan & camper

Sloten & Veiligheid

Voor caravan & camper

Technische Accessoires

Fietsendragers voor op de caravan of camper bij Coppens Rekreatie
Op de fiets ontdek je de mooiste steegjes, pleinen en dorpjes. Met de fiets kom je namelijk op plekken die voor een auto niet toegankelijk zijn. Ga dus op avontuur met de fiets! Bij Coppens Rekreatie vind je diverse fietsendragers voor op de caravan of camper van de merken Fiamma en Thule. De fietsendragers kunnen zowel voorop als achterop uw caravan of camper worden gemonteerd, dus jij kunt zelf beslissen wat de meest handige plek voor de fietsen is. Kom gerust eens langs in onze showroom! Hier vind je alle soorten en maten fietsendragers. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kunnen wij het rek gelijk monteren op jouw caravan of camper. Natuurlijk kunnen we ze ook los leveren. Eén ding is zeker: met de fietsendragers van Coppens Rekreatie ben je klaar voor een ontdekkingsreis door Spanje, Italië of Frankrijk.

Diverse modellen fietsendragers voor op de caravan en camper
Of je nu met z’n tweeën op vakantie gaat of met het hele gezin, bij Coppens Rekreatie vind je diverse modellen fietsendragers geschikt voor een enkele fiets of voor meerdere fietsen. Garandeer de veiligheid onderweg door te kiezen voor het juiste type drager. Dit is namelijk afhankelijk van het model caravan of camper. Ook in regenachtige omstandigheden staan de fietsen droog, want in ons assortiment vind je diverse fietshoezen van Fiamma.
Kom langs in onze Coppens Rekreatie showroom, dan gaan we samen op zoek naar het juiste model fietsdrager voor op jouw caravan of camper!

Fietsendrager monteren bij Coppens Rekreatie
Na de aanschaf kan je ervoor kiezen om de fietsendrager of scooterdrager zelf te monteren of dit door het team van Coppens Rekreatie te laten doen. Binnen twee uur monteren wij de drager en ben jij klaar voor de vakantie! Heb je nog wat tijd over voordat je vertrekt naar de camping en ben je handig aangelegd? Dan kan je het fietsenrek zelf monteren. De montage kent wel een gebruiksaanwijzing, dus kom langs in de Coppens Rekreatie showroom voor advies. Zo weet jij zeker dat je de drager op de juiste manier bevestigt en heb je er nog jarenlang lang plezier van!

Gekeurde disselsloten en ongekeurde disselsloten
Bent u op zoek naar een disselslot voor uw caravan? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan disselsloten in onze winkel en onze webshop. Een disselslot is een compacte en veilige manier om uw caravan tegen diefstal te beveiligen.

Disselslot verzekering
Voor de diefstalverzekering van uw caravan is het belangrijk dat het slot SCM gekeurd is. Als bij diefstal blijkt dat er geen gebruik is gemaakt van een SCM gekeurd slot kan de verzekering beslissen om niks uit te keren. Wij hebben diverse SCM disselsloten in ons assortiment.

Vergroot je zicht met de caravanspiegels van Coppens Rekreatie
Ga je deze zomer met de caravan op vakantie naar Italië, Spanje of Frankrijk? Dan is het belangrijk om caravanspiegels op de auto te plaatsen om het zicht te vergroten. Doordat de caravan breder is dan de auto, heb je namelijk geen volledig zicht op wat er achter je gebeurt. Met de caravanspiegels van Kampeertopper.nl garandeer je jouw eigen veiligheid en de veiligheid van andere bestuurders, fietsers en lopers. In ons assortiment vind je spiegels met bol en vlak glas van de merken Reich en Milenco. De spiegels met bol glas zorgen voor een breder en ruimer gezichtsveld, maar met een vlakke spiegel kan je werkelijke afstanden beter inschatten. Dus de keuze is aan jou!
Daarbij vind je in onze webshop ook de nodige accessoires zoals spiegelkappen, verlengstukken en gereedschap om de spiegel te kunnen bevestigen. Dit van de merken Emuk en Repunsel. Bij coppensrekreatie.nl staat veiligheid voorop!


Gemakkelijk te bevestigen caravanspiegels
Bij kampeertopper.nl vind je diverse soorten caravanspiegels die gemakkelijk te bevestigen zijn. Deze spiegels zet je snel op de autospiegel met klemschroeven, beugels, zuignappen of spanbanden. De nieuwste caravanspiegels beschikken zelfs over een uniek ‘snel-sluitsysteem’. Gemakkelijk wanneer je besluit wat stedentrips te doen vanaf de camping, want de spiegels haal je er zo af. De opzetspiegels uit het Kampeertopper.nl assortiment passen op elke autospiegel!
Ben je op zoek naar dé perfecte caravanspiegel voor jouw auto? Bij Kampeertopper.nl vind je spiegels die speciaal voor Audi's, BMW's, Mercedessen, Opels en Volkwagens zijn ontwikkeld. Zo heeft de spiegel de juiste pasvorm, waardoor trillingen minimaal zijn tijdens het rijden. Een set bestaat uit een linker- en een rechterhouder, 2 spiegelkappen en een montagehandleiding. Met de gemakkelijk te bevestigen caravanspiegels van Kampeertopper.nl houd je meer tijd over om te genieten van jullie geweldige vakantie!

Aan welke eisen moet mijn caravanspiegel voldoen?
Bij de aanschaf van een caravanspiegel is het belangrijk dat je weet aan welke eisen de spiegels moeten voldoen. Simpel gezegd moeten de spiegels breder zijn dan de caravan zelf, want alleen zo kan je zien wat er achter jou gebeurt. Iedere campingbezoeker wie met caravan reist, kan gemakkelijk zelf achterhalen of de caravanspiegels aan de eisen voel doen. Zo moeten de spiegels uitsteken als je recht langs de caravan op kijkt. Gebruik een spiegel met een extra lange arm als je reist in luxe en de caravan breder is dan 2,30 m. Voor optimaal zicht gebruik je de autospiegels en de caravanspiegels samen. Zo weet je zeker dat jouw autorit naar het Zuiden vlekkeloos verloopt!