Ruilen en retour

Retourneren:

Vervelend dat het door jou bestelde artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Voor alle bestellingen geld 14 dagen bedenktijd. 
U heeft in deze 14 dagen de tijd om de goederen graag met reden terug te sturen of terug te brengen naar onze winkel in best. Hierdoor kunnen wij onze producten altijd verbeteren. 
Binnen het zichttermijn mag u het product testen. Het product mag echter niet langdurig of intensief gebruikt zijn. Het product word terug gestuurd in de originele verpakking.
De kosten van retourneren wordt voor uw eigen rekening genomen. 

Vul het retour formulier zo nauwkeurig mogelijk in en voeg deze toe aan uw retour, hierdoor kan de retour snel behandeld worden.
Het aankoopbedrag van de producten die retour worden gestuurd worden binnen 7 werkdagen gecrediteerd en verwerkt. 

Coppens Rekreatie
Tav. Retour Webshop 
Coppens Rekreatie IBC weg 1 5683 PK Best

Ruilen:

- Het ruilen van een artikel voor hetzelfde product in een andere maat of kleur? U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft uw nieuwe bestelling door via het retour formulier.
- Het ruilen van een artikel voor een ander product ? U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft uw nieuwe bestelling door via het retour formulier. Zodra er omwisselkosten vrij komen worden deze binnen 7werkdagen gecrediteerd.
- Tent ruilen? Ook tenten kunnen worden geruild, echter moet de tent dan wel ongeopend in de originele verpakking zitten.

Heeft u geen retour formulier bij uw bestelling ontvangen ? 
download deze hieronder:

Download retourformulier

Heeft u een product beschadigd of incompleet ontvangen?
Neem dan contact met ons op via

[email protected]
(0499) 36 50 00

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden. 

 

Verkeerd, beschadigd of incompleet artikel ontvangen:

Is uw artikel verkeerd, beschadigd of incompleet ? 
Wanneer het artikel een productiefout heeft en je meldt het binnen de gestelde garantie termijn, is de retourzending op onze kosten.

Neem dan contact op met onze klantenservice.
De klantenservice helpt u graag verder.