Onze winkel in Best

Coppens Rekreatie de Kampeertopper in Best
Welkom bij Coppens Rekreatie. Bij ons staat uw vakantie centraal! In onze showroom vindt u een ruime collectie aan caravans en campers, zowel nieuw als gebruikt. In onze winkel vindt u een vernieuwde, ruime voortentenafdeling waarin wij de meest populaire modellen hebben opgezet. Een ruime sortering in alle bekende merken waaronder Hobby en Sterckeman caravans en Carado campers waarvan de meeste modellen uit voorraad leverbaar zijn !

Coppens Rekreatie staat voor:

- Meer dan 50 jaar verantwoord ondernemerschap.
- Ruime keuze, meer dan 250 modellen in de showroom.
- Officieel dealer van Hobby caravans en Swift caravans
- Deskundig personeel.
- Wij streven naar een langdurige relatie met u.
- Tevreden klanten zijn onze beste referenties.
- Alles om te gaan kamperen in onze Kampeertopper winkel.
- Alles voor de buitensport

Werkplaats

In onze moderne, goed uitgeruste werkplaats zorgen wij dat uw caravan in een uitstekende conditie blijft. Ons Service Center is een goed uitgeruste, Bovag en Focwa gecertificeerde werkplaats. De ruim bemeten werkplaats is ingericht met alle benodigde apparatuur zodat onnodig gemanoeuvreer met uw caravan verleden tijd is. Wij weten wat u verwacht van een modern Service Center. Of het nu gaat om een, onderhoudsbeurt, vochtcontrole, op-, aan- of inbouw van accessoires of schade expertise en reparatie, wij nemen graag uw wensen op. Zo kunt u jarenlang genieten van een onbezorgde vakantie en kunt u veilig op vakantie.

Ben je op zoek naar een persoonlijk advies of wil je de producten gewoon in het echt zien? Kom dan langs in onze winkel. Er is voldoende parkeergelegenheid bij ons pand.

Ook aan de kinderen is gedacht. We hebben gezorgd voor een veilige speelhoek die garant staat voor vele uren speelplezier voor uw kinderen. U kunt dus rustig rondkijken en zelfs een gesprek met één van onze medewerkers zal zelden verstoord worden door uw ongeduldig geworden kinderen. Er is echter één probleem: Hoe krijgt u uw kinderen weer mee naar huis?

Coppens Rekreatie
I.B.C.-weg 1
5683 PK
Best
(0499) 36 50 00
(0499) 36 50 03