Onze winkel in Best

Coppens Rekreatie de Kampeertopper in Best
Welkom bij Coppens Rekreatie. Bij ons staat uw vakantie centraal! In onze showroom vindt u een ruime collectie aan caravans en campers, zowel nieuw als gebruikt. In onze winkel vindt u een vernieuwde, ruime voortentenafdeling waarin wij de meest populaire modellen hebben opgezet. Een ruime sortering in alle bekende merken waaronder Hobby, Sterckeman en Swift, waarvan de meeste modellen uit voorraad leverbaar zijn !

Coppens Rekreatie staat voor:

- Meer dan 40 jaar verantwoord ondernemerschap.
- Ruime keuze, meer dan 250 modellen in de showroom.
- Officieel dealer van Hobby caravans en Swift caravans
- Deskundig personeel.
- Wij streven naar een langdurige relatie met u.
- Tevreden klanten zijn onze beste referenties.
- Alles om te gaan kamperen in onze Kampeertopper winkel.
- Alles voor de buitensport Coppenskleding.nl en Winterkleding-outlet.nl.

Caravans

De Hobby caravan 2017 modellen worden in juli bekend gemaakt.

Voortenten

In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod van de verschillende producten van o.a. Dorema voortenten. Alles is snel bestellen dankzij ons gemakkelijke online bestelsysteem. Natuurlijk kunt u de voortenten komen bekijken in onze showroom in Best. Hier staan verschillende modellen voortenten van Dorema in opgesteld, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voordat u op een welverdiende vakantie gaat. Bovendien kunnen wij veel van deze modellen direct uit voorraad leveren. De Dorema voortent heeft een meer dan uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Topkwaliteit voor een voordelige prijs!

Als dealer van Dorema, Isabella, Walker en Brand kunnen wij voor elke caravan een passende voortent of luifel leveren. De voortenten die opstaan zijn o.a. van de merken Dorema voortenten, Brand, Walker, Starcamp, Ventura en Isabella. Deze voortenten kunt u natuurlijk ook op onze website bekijken en bestellen.

Passende voortent aanschaffen

Bent u op zoek naar een uitbouw, schuurtent, luifel of voortent van maar liefst 3 meter diep? U vindt het in ons assortiment. Kies de juiste omloopmaat om verzekerd te zijn van een passende tent voor uw caravan.
Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de voortent die bij u en bij uw caravan past.
Bent u nog niet bekend met voortenten, maar wilt u er wel graag een aanschaffen? Bekijk dan eens onze top 10 best verkochte voortenten. Zo bent u verzekerd van een tent die bevalt bij anderen en kunt u onbezorgd vakantie gaan vieren op uw favoriete camping. Als u vragen over de voortenten heeft dan kunt u contact opnemen met onze voortentenafdeling via 0499-365000 of via [email protected] De voortenten kunnen eenvoudig bekeken en besteld worden op: Kampeertopper.nl

Kampeerwinkel

In onze mega kampeerwinkel met een oppervlakte van maar liefst 2500 m² vindt u een gigantische collectie aan kampeeraccesoires. Hier vindt u alles voor uw caravan, vakantie of vrije tijd. Er zijn altijd interressante aanbiedingen en ons gespecialiseerde personeel kan u altijd een goed advies geven zodat u voor uw situatie de beste keuze kunt maken. Wilt u de kampeer accessoires liever online bestellen? Al onze artikelen vindt u ook in onze webshop www.kampeertopper.nl.

Kledingwinkel

In onze kledingwinkel hebben wij een ruime collectie aan vrijetijdskleding. Bij ons vindt u verschillende soorten vrije tijdskleding en schoeisel voor alle weertypen.
Ons deskundige personeel adviseert u graag om passende vrijetjidsdskleding uit te zoeken.
U vindt hier o.a. kleding van de merken Lowa, Brunotti, Crocs, Twinlife, etc.

Werkplaats

In onze moderne, goed uitgeruste werkplaats zorgen wij dat uw caravan in een uitstekende conditie blijft. Ons Service Center is een goed uitgeruste, Bovag en Focwa gecertificeerde werkplaats. De ruim bemeten werkplaats is ingericht met alle benodigde apparatuur zodat onnodig gemanoeuvreer met uw caravan verleden tijd is. Wij weten wat u verwacht van een modern Service Center. Of het nu gaat om een, onderhoudsbeurt, vochtcontrole, op-, aan- of inbouw van accessoires of schade expertise en reparatie, wij nemen graag uw wensen op. Zo kunt u jarenlang genieten van een onbezorgde vakantie en kunt u veilig op vakantie.

Ben je op zoek naar een persoonlijk advies of wil je de producten gewoon in het echt zien? Kom dan langs in onze winkel. Er is voldoende parkeergelegenheid bij ons pand.

Ook aan de kinderen is gedacht. We hebben gezorgd voor een veilige speelhoek die garant staat voor vele uren speelplezier voor uw kinderen. U kunt dus rustig rondkijken en zelfs een gesprek met één van onze medewerkers zal zelden verstoord worden door uw ongeduldig geworden kinderen. Er is echter één probleem: Hoe krijgt u uw kinderen weer mee naar huis?

Coppens Rekreatie
I.B.C.-weg 1
5683 PK
Best
(0499) 36 50 00
(0499) 36 50 03