Vanaf nu iedere vrijdag koopavond tot 21:00! LET OP: MET KONINGSDAG GESLOTEN!

Onze winkel in Best

Coppens Rekreatie in Best

Welkom bij Coppens Rekreatie. Bij ons staat uw vakantie centraal! In onze 10.000 M2 showroom vindt u een brede collectie aan caravans en campers, zowel nieuw als gebruikte occasions. Ook is er een ruime voortent- en luifelafdeling waarin de meest populaire modellen staan opgezet. Op de 1e etage vindt u een kampeerwinkel met alles wat u nodig heeft op de camping en een air tentenafdeling waar verschillende opblaasbare tenten staan. Wij mogen ons met trots de grootste Hobby caravandealer van Nederland noemen, bieden campers aan van bekende merken als Carado, LMC en Hobby en de voortenten en luifels worden gemaakt door Doréma, Isabella, Brand, Walker en Dometic. Direct uit voorraad leverbaar!

Coppens Rekreatie staat voor:

  • Meer dan 50 jaar verantwoord ondernemerschap
  • Ruime keuze, meer dan 250 modellen in de showroom
  • Deskundig en gezellig personeel
  • Alles om te gaan kamperen in onze kampeerwinkel
  • Tevreden klanten, daar doen wij het voor
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .

Werkplaats


In onze moderne, goed uitgeruste werkplaats zorgen wij dat uw caravan in een uitstekende conditie blijft. Ons Service Center is een goed uitgeruste, Bovag en Focwa gecertificeerde werkplaats. De ruim bemeten werkplaats is ingericht met alle benodigde apparatuur zodat onnodig gemanoeuvreer met uw caravan verleden tijd is. Wij weten wat u verwacht van een modern Service Center. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, vochtcontrole, op-, aan- of inbouw van accessoires of schade expertise en reparatie, wij nemen graag uw wensen op. Zo kunt u jarenlang genieten van een onbezorgde vakantie en kunt u veilig op reis.


Onze winkel


Ons team staat van dinsdag t/m zaterdag voor u klaar in de winkel voor persoonlijk advies, maar ook om rustig rond te kijken in onze showroom bent u van harte welkom. Wij hebben een grote parkeerplaats bij het pand met voldoende parkeergelegenheid.

Neem vooral u kinderen mee naar de winkel! Naast dat ze het leuk vinden om naar (en vooral in) de caravans, campers en tenten te kijken, kunnen ze zichzelf ook vermaken in onze veilige speelhoek die zich bevindt naast de koffiecorner. U kunt dus rustig rondkijken en een gesprek met één van onze medewerkers voeren terwijl uw zich geen zorgen om de kinderen hoeft te maken. Er is echter één probleem: Hoe krijgt u uw kinderen weer mee naar huis?


Het kampeerseizoen


Bij Coppens Rekreatie vindt u het grootste aanbod en showmodellen Hobby caravans

Met een caravan kun je deze zomer pas echt genieten van jouw vrijheid. Je bent namelijk niet aan één plek gebonden. Zo kun je op avontuur gaan wanneer jij wilt! Met een nieuwe of tweedehandse caravan van Hobby reis je snel en gemakkelijk van stad naar stad en zie je de mooiste plekken. Het fijne van een caravan is dat waar je ook bent, je altijd gebruik kan maken van jouw eigen toilet, douche, bed en servies. Dus ga je graag op avontuur, maar vind je het ook fijn om altijd jouw eigen spullen bij te hebben? Bezoek dan eens onze showroom.

Campers en buscampers van bekende merken; Carado, LMC en Hobby

Bij Coppens Rekreatie vindt u een groot aanbod showmodellen campers van bekende en betrouwbare merken. U heeft de keuze uit verschillende soorten campers; de buscamper, alkoof camper, integraal en half-integraal camper.

Bij Coppens Rekreatie vind je een grote collectie aan nieuwe en tweedehandse campers. Welk model je ook kiest, met een camper op vakantie gaan is altijd een goed idee! Het biedt namelijk eindeloos veel mogelijkheden. Trek je deze zomer rond door Europa of verblijf je toch liever op één vaste plek? Met een camper ben je flexibel, terwijl je altijd jouw eigen spullen bij hebt. Vrijheid en geborgenheid in één! Nog een voordeel van de camper is dat je niet gebonden bent aan een maximumsnelheid van 100 km/uur. Dat betekent een paar uurtjes minder verlangen naar een duik in het zwembad of een dutje op het strand.

Uitgebreide collectie aan Doréma voortenten en luifels

Bij Coppens Rekreatie vind je een uitgebreide collectie aan Doréma voortenten en luifels. We zijn namelijk de winkel met het grootste aanbod aan Doréma tenten. Doréma is sinds 1987 de specialist in voortenten en luifels. Met Doréma ben je dus verzekerd van zeer goede kwaliteit. Zo kan je jarenlang genieten van jouw aankoop! Naast een uitgebreide collectie aan Doréma voortenten en luifels, verkopen we ook diverse modellen van Dorema, Isabella, Walker en Dometic. Waarschijnlijk ben je bekend met de voortenten en luifels met frame, wij bieden ook air tenten aan. Deze opblaasbare voortenten en luifels zet je gemakkelijk alleen op en zijn dankzij de stevige luchtbuizen geschikt voor het gehele seizoen.
Zo kunnen we iedere kampeerder een passende voortent en luifel bieden.

Onze medewerkers helpen u graag 

Het maken van de juiste keuze kan lastig zijn, u kunt voor lastige beslissingen komen te staan; Caravan of Camper? Voortent met frame of Air Voortent? Nieuw of gebruikte occasion? Kom daarom langs in onze winkel en showroom en wij geven u graag eerlijk en deskundig advies. Tot snel!