menu
  • vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

Nieuwe & occasions

Een uitgebreide camper collectie: nieuwe en occasions

Klik hier voor al onze nieuwe of gebruikte campers 

CAMPER NIEUWE MODELLEN COPPENS REKREATIE          occasion camperBij Coppens Rekreatie vindt u een uitgebreide collectie camper occasions en nieuwe campers voor degenen die hebben besloten om dit jaar, binnen of buiten Nederland, op campervakantie te gaan! Dit begrijpen wij volkomen, want met een camper op vakantie gaan biedt u eindeloos veel mogelijkheden. Wanneer u graag rondtrekt, maar ook wanneer u wilt verblijven op een vaste plek: met een kampeerwagen bent u erg flexibel! Daarnaast heeft u ook nog eens altijd eigen spullen bij u, waar op de wereld u ook bent. Een camper biedt u dus vrijheid en geborgenheid in één! Hoe fijn is het om de reis te allen tijde te kunnen wijzigen?!

Het grote voordeel van een camper is dat u niet gebonden bent aan een maximumsnelheid van maximaal 100 km/u, wat bij een caravan wel het geval is. Met de camper kunt u dus lekker de vaart erin houden. Dit is wel zo prettig, zeker wanneer u van plan bent om een verre reis te maken. 

Camper occasions en nieuwe campers van diverse merken als Hobby, Adria, Burstner en Hymer

In de collectie campers van Coppens Rekreatie in Nederland zijn nieuwe modellen van het merk Hobby en camper occasions van merken als Adria, Burstner en Hymer te vinden. Het meest verkochte en populairste merk is Hobby. Het pareltje onder de Hobby campers is de Hobby Vantana. De Hobby Vantana is een totaal nieuw concept in kampeerautoland. Compact in de stad en wendbaar op de smallere wegen. Een genot om in te rijden en om in te leven. Het interieurdesign is gericht op comfort met de focus op een ruimtebesparende indeling. Met de campers van Hobby is uw vakantie een waar feest!

Gaat u voor een camper of een buscamper?

In het assortiment van Coppens Rekreatie vindt u ‘normale’ campers, maar ook diverse buscampers. Een buscamper is een type camper die gebouwd is in een ‘bus’ (automodel). Het dak van de buscamper is hoog, waardoor er twee extra slaapplaatsen worden gecreëerd. Het voordeel van een buscamper is dat deze compacter is dan de standaard camper en daardoor geschikt voor het dagelijkse verkeer. De standaard camper biedt echter vaak meer ruimte. Hierdoor is de camper perfect voor families met kinderen of voor mensen die langer op reis gaan en dus meer bagageruimte nodig hebben. Voor welk model gaat u? 

De juiste indeling van een camper

In het assortiment van Coppens Rekreatie vindt u campers zoals wij deze hebben samengesteld. Wel is het mogelijk de camper uit te breiden met aanvullende producten. Want met de juiste indeling en met de juiste producten, geniet u nog meer van uw vakantie! Naast het kiezen van een camper met de juiste indeling, moeten de volgende punten worden overwogen: het interieur, het aantal personen dat erin kan verblijven

Bekijk onze ruime collectie en kom langs in onze showroom

De collectie die u vindt in onze showroom in Nederland bestaat uit camper occasions, nieuwe- en overjarige campers uit verschillende bouwjaren. In het menu kunt u gemakkelijk uw voorkeuren aangeven. Zo vindt u snel de juiste camper. Kom langs in onze showroom en ervaar de verschillende campers in het echt. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0499) 36 50 00. Coppens Rekreatie in Nederland helpt u graag op weg met een van de camper occasions of nieuwe campers uit ons brede assortiment.