menu
  • vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

Nieuwe & occasions

 

Nieuwe en tweedehandse caravans van Hobby
bij Coppens Rekreatie

      

Wil je niet altijd aan één plek gebonden zijn, maar op avontuur gaan wanneer jij wilt? Met een tweedehandse caravan van Coppens Rekreatie reis je van plaats naar plaats en ontdek je de mooiste steden. Naast avontuur, geeft een caravan van o.a. Hobby, Sterckeman of Swift jou ook een thuis. Waar je ook bent, je kan altijd gebruik maken van jouw eigen bed, douche, kasten en keuken. Voor de kampeerders die dus graag op avontuur gaan, maar ook gehecht zijn aan zijn of haar eigen spullen: kom eens langs in de Coppens Rekreatie showroom en laat je adviseren! Bij ons vind je vele tweedehands caravans van de merkenals Hobby, Sterckeman en Swift voor een aantrekkelijke prijs. Zo houd je geld over voor op vakantie!

     

   

 

Groot aanbod van nieuwe en tweedehandse caravans bij Coppens Rekreatie

Bij Coppens Rekreatie vind je een groot aanbod aan tweedehandse caravans. De modellen komen uit het jaar 2000 tot 2016 en zijn allemaal in goede staat. Bij binnenkomst worden ze namelijk gekeurd op schade en lekkages.
Waan je alvast in de vakantiesferen en kom langs bij Coppens Rekreatie! Je vindt het grote aanbod aan tweedehandse caravans allemaal in onze overdekte showroom. Hierdoor kan jij eenvoudig een keuze maken. Kan je niet kiezen? Het Coppens Rekreatie team vertelt jou alles wat je moet weten. Zo maak jij zeker de beste keuze! 

 

BOVAG caravan check bij Coppens Rekreatie

Bij de aanschaf van een tweedehandse caravan wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een veilige en kwalitatief goede caravan! Laat daarom jouw tweedehandse caravan checken bij Coppens Rekreatie. Wij zijn een erkend BOVAG bedrijf en voeren de onderhoudsbeurt dan ook uit volgens de BOVAG normen. Onze Coppens Rekreatie keurmeesters checken jouw caravan nauwkeurig. Lopen zij tegen problemen of verbeterpunten aan, dan melden zij dit direct. Een reparatie wordt namelijk pas uitgevoerd als jij toestemming geeft.  Zo weet je altijd waar je aan toe bent!  Is de caravan goedgekeurd, dan krijg je van ons de BOVAG onderhoudsticker. Deze zomer ga jij gegarandeerd veilig op pad!

 
 
   

Nieuw Hobby caravans 2017

Hier vindt u het hele overzicht van de nieuwe indelingen, het nieuwe interieur en de nieuwe modellen. Nieuwsgierig? Lees dan vlug verder.

Innovatie Hobby caravans 2017:
-Ontour, de instap caravan: nieuw 470 UL
-De Luxe, de gezin caravan: nieuw 495 WFB + nieuwe bekleding in alle De Luxe modellen
-De Luxe Edition, de sportieve caravan: nieuw 460 LU, 490 KMF, 650 KMFe
-Excellent, de elegante caravan: nieuw 495 WFB, 560 WFU
-Prestige, de geavanceerde caravan: nieuw 560 WFU, 660 WFC
-Premium, de stijlvolle caravan: nieuw interieur

   

Verwachte Hobby Caravan 2017 Modellen bij Coppens Rekreatie

Hobby On Tour 2017
Hobby 390 SF
Hobby 460 HL
Hobby 460 KMF
Hobby 470 UL nieuw 

   
 

Nieuw Hobby 2016 

De nieuwe Hobby 2016 caravans  met nieuwe modellen en indelingen staan weer voor de deur. De nieuwkomer uit 2015, de Hobby Ontour, kent in het nieuwe jaar vier indelingen waarvan twee met kinderbedden. De meest verkochte familie caravan de Hobby De Luxe bied de meeste keus met maarliefst twaalf indelingen, waarvan vijf met kinderbedden. Wil je wat groter kamperen en zoek je een caravan met een sportieve look of mooie bekleding, met keuze uit diverse indelingen, dan kan je terecht bij de Hobby De Luxe Edition, Hobby Excellent en Hobby Prestige. Ga je voor een luxere caravan met unieke uitstraling met premium bekleding? Dan is de Hobby Premium een perfecte caravan voor u. 

   

Nieuw modellen caravans Hobby 2016

Hobby Excellent 540 UFf 2016

Nieuw bij Coppens Rekreatie: karakteristieke Hobby Excellent caravan voor kleine en grote gezinnen. Hobby presenteert de nieuwe indeling voor de Hobby Excellent. De bekleding van de Hobby Excellent 540 UFf is voorzien van de bekende Excellent stoffering Torino met rood, wit en grijs gestreept. Het binnen- en buiten design van Hobby Excellent serie combineert design met gebruiksvriendelijkheid door harde en vloeiende lijnen en handige opbergmogelijkheden. Helder en doordachte inrichting vol met details en mogelijkheden tot uitbreiden.
De Hobby Excellent 540 UFf caravan is niet alleen mooi en praktisch maar bied net wat meer luxe en comfort dan de Hobby De Luxe Edition serie. Zo beschikt Hobby Excellent 540 UFf over U- zit en vrijstaand tweepersoonsbed aan de voorzijde. Een Hobby caravan gemaakt voor echtparen.
Het interieur van de Hobby Excellent caravan is voorzien van een keuken met ruime opbergmogelijkheden en brede lades. Bovenkasten door de hele ruimte zijn ventilerend en voorkomen schimmel en condensvorming. De ver naar boven toe opengaande kleppen bieden veel ruimte. De tweedelige deur heeft de mogelijkheid om een hor te plaatsen. 
Hobby Excellent is volledig voorzien van 12V LED-verlichting: woonkamer, badkamer en keuken zijn voorzien van voldoende sfeer- en werkverlichting. Verlichting in de caravan is gemakkelijk te regelen met het standaard bedieningspaneel.  
De disselbak heeft meer dan genoeg bergruimte en voldoende plaats voor montage van een fietsendrager. In de disselbak is de gasdrukregelaar en verdeler voor het keukenblok met overdrukbeveiliging gemonteerd. Voor de koude dagen gebruikt u de Truma verwarming voor een effectieve en milieuvriendelijke snelle verwarming van de caravan. TRUMA-Therme verwarmt het water met de warmte van de kachel.
De Hobby Excellent 540 is makkelijk aan te koppelen en veilig wegrijden met de WS 3000 stabilisatorkoppeling met eenhendelsysteem van Winterhoff. 
Ook bij de Hobby Excellent 2016 serie heeft Hobby kenmerkende kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hobby caravans worden onderworpen aan een aantal strenge kwaliteitscontroles en alleen als deze probleemloos zijn doorstaan wordt een Hobby caravan goedgekeurd.
Standaard vijf jaar garantie tegen lekkage. (Mits de jaarlijkse vochtcontrole is uitgevoerd.)

                 hobby 540 Uff

540 Uff

lengte                 7343mm
opbouw  6151mm
breedte  2300mm
gewicht  1500kg

 

 

 

Hobby Prestige 620 CL en 720 UML

Nieuw bij Coppens Rekreatie: karakteristieke royale indeling de Hobby Prestige caravans  voor koppels die veel waarde hechten aan exclusiviteit en comfort. Een caravan dat in alle opzichten de luxe heeft van een stacaravan. De Hobby Prestige 620 CL en 720 UML zijn voorzien van de bekende Hobby Prestige stoffering Bali met bruin, wit en beige streep patroon. Het binnen- en buiten design van Prestige serie combineert design met gebruiksvriendelijkheid door zachte en vloeiende lijnen en handige opbergmogelijkheden. Helder en doordachte inrichting vol met details en mogelijkheden tot uitbreiden.
De Hobby Prestige serie is niet alleen mooi en praktisch maar biedt net wat meer luxe en comfort dan de Hobby Excellent serie. Zo beschikt Prestige over een buitenstopcontact dat uitkomt in de voortent, schoonwatertank met niveausensor en hebben de meubels een mooiere afwerking.  De nieuwe Hobby Prestige is voorzien van twee eenpersoonsbedden, een ruime rondzit en royale keuken.
Het interieur van de nieuwe Hobby Prestige caravan is voorzien van een keuken met ruime opbergmogelijkheden, brede lade en een royale koelkast met vriesvak. Bovenkasten door de hele ruimte zijn ventilerend en voorkomen schimmel en condensvorming. De ver naar boven toe opengaande kleppen bieden veel ruimte. De tweedelige deur heeft de mogelijkheid om een hor te plaatsen. 
Prestige caravans zijn volledig voorzien van 12V LED-verlichting: woonkamer, badkamer en keuken zijn voorzien van voldoende sfeer- en werkverlichting. Verlichting in de caravan is gemakkelijk te regelen met het standaard bedieningspaneel.  
De disselbak heeft meer dan genoeg bergruimte en voldoende plaats voor montage van een fietsendrager. In de disselbak is de gasdrukregelaar en verdeler voor het keukenblok met overdrukbeveiliging gemonteerd. Voor de koude dagen gebruikt u de Truma verwarming voor een effectieve en milieuvriendelijke snelle verwarming van de caravan. TRUMA-Therme verwarmt het water met de warmte van de kachel.
Hobby Prestige caravan is makkelijk aan te koppelen en veilig wegrijden met de WS 3000 stabilisatorkoppeling met eenhendelsysteem van Winterhoff. 
Ook bij de nieuw Hobby Prestige 2016 heeft Hobby kenmerkende kwaliteiten hoog in het vaandel staan. Hobby caravans worden onderworpen aan een aantal strenge kwaliteitscontroles en alleen als deze probleemloos zijn doorstaan wordt een Hobby caravan goedgekeurd.
Standaard vijf jaar garantie tegen lekkage. (Mits de jaarlijkse vochtcontrole is uitgevoerd.)

Hobby 620 CL en Hobby 720 UML

 

620 CL

720 UML

lengte  8023mm  9040mm  
opbouw 6854mm  7854mm  
breedte 2500mm  2500mm  
gewicht 1900kg  2200kg  
   

 

Nieuw serie Hobby 2016

NIEUWE Hobby De Luxe Edition

Hobby komt met de nieuwe DE LUXE EDITION in 2016, een echte elite. De Hobby Luxe Edition kent vijf nieuwe indelingen met de nieuwste en de beste ontwikkelingen op caravan gebied. Sportieve belijning aan de buitenzijde, raam aan de voorzijde, vernieuwd interieur met Super Slim Tower koelkast, de vernieuwde kookplaat en dat alles uitgevoerd in de top vijf beste verkochte indelingen.
De Hobby De Luxe Edition serie heeft kwalitatief goede raamsystemen in een 3mm dikke wand dat bestand is tegen spanningen en vervormingen bij hoge temperaturen. De nieuwe serie is voorzien van de beste geluidsisolatie en zijn de wanden perfect afgedicht voor een gegarandeerd langdurige bescherming tegen vochtplekken. De geheel nieuwe voorruit van hoge kwaliteit maakt de caravan tot een bestseller.
Het interieur van de Hobby De Luxe Edition heeft een gedomineerd maar helder glorieus contrast van antraciet en rood gestreept. Het lichte interieur wordt letterlijk in de spotlight gezet door de vernieuwde LED strips in het gehele interieur. De kenmerkende kussens van De Luxe Edition mogen niet ontbreken. Het ontwerp benadrukt de sportieve look van de nieuwe Hobby 2016 serie.
De voorruit is voorzien van een black-out en is insectenproof waardoor het harmonieus past in de afgeronde voorruit. Naast de voorruit staat een compartiment met planken voor opslag van boeken, spellen enz. Ook is caravan bij de voorruit voorzien van een 230V stopcontact voor wekker of het opladen van mobiele apparatuur. 

Hobby de luxe edition 2016

Hobby De Luxe Edition presenteert vijf nieuwe modellen.

Hobby de luxe edition indelingen

 

440

SF

460

UFe

495

UL

545

KMF

560

KMFe

lengte                     

 6138mm                    

6627mm                      

7125mm                   

7423mm                            

 7511mm

opbouw

 4961mm

5450mm

5933mm

6254mm

 6342mm

breedte

 2300mm

2300mm

2300mm

2500mm

 2500mm

gewicht

 1300kg

1350kg

1500kg

1600kg

 1600kg

 

   

Modellen 2015

Hobby Ontour 2015

Nieuw bij Coppens Rekreatie: karakteristieke Hobby caravan modellen voor kleine en grote gezinnen. Hobby presenteert de nieuwe OnTour serie in vijf nieuwe modellen. Er zijn diverse indelingen mogelijk met nieuwe stofferingen en meubeldecor. Het binnen- en buiten design van de Ontour serie combineert design met gebruiksvriendelijkheid door zachte, vloeiende lijnen, sfeervol interieur en handige opbergmogelijkheden. Nieuw is de digitaal bedrukte zijwand en voorfront plaat en de verbeterde hoeklijst en metalen rangeergreep.
De Hobby OnTour is niet alleen mooi en praktisch maar is ook technisch verbeterd. Het gewicht van de Hobby Ontour caravans is geoptimaliseerd en het chassis biedt meer in- en opbouwmogelijkheden. Ook bij de Ontour serie heeft Hobby de kenmerkende kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hobby caravans worden onderworpen aan een aantal strenge kwaliteitscontroles en alleen als deze  probleemloos zijn doorstaan wordt een Hobby caravan goedgekeurd.
Standaard vijf jaar garantie tegen lekkage. (Mits de jaarlijkse vochtcontrole is uitgevoerd.)

                         hobby ontour

 

360

KB

390

SF

460

HL

470

KMF

490

SFf

breedte 2100mm 2100mm 2100mm 2200mm 2200mm
tv-meubel aansluiting           kledingkast R toiletruimte kachelafdekking kledingkast L sidebord ingang
Dakluifel 2.6m 2.6m 3.5m 3.5m 3.5m
watertank voor rechts voor rechts achter links voor rechts achter links
serviceluik voor rechts voor rechts   voor rechts  
kacheltype S 3004 S 3004 S 3004 S 3004 S 3004
dakluik

woon- en

wasruimte

woon-, slaap- en

wasruimte

woon-, slaap- en

wasruimte

woon-, slaap- en

wasruimte

woon-, slaap- en

wasruimte

   

Hobby De Luxe 2015        

De disselbak van de Hobby De Luxe 2015 heeft meer dan genoeg bergruimte en voldoende plaats voor montage van een fietsendrager. In de disselbak is de gasdrukregelaar en verdeler voor het keukenblok met overdrukbeveiliging gemonteerd. Voor de koude dagen gebruikt u de Truma verwarming voor een effectieve en milieuvriendelijke snelle verwarming van de caravan. TRUMA-Therme verwarmt het water met de warmte van de kachel.
De nieuwe Hobby De Luxe caravan is makkelijk aan te koppelen en veilig wegrijden met de WS 3000 stabilisatorkoppeling met eenhendelsysteem van Winterhoff. 
Ook bij de De Luxe serie heeft Hobby kenmerkende kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hobby caravans worden onderworpen aan een aantal strenge kwaliteitscontroles en alleen als deze probleemloos zijn doorstaan wordt een Hobby caravan goedgekeurd.
Standaard vijf jaar garantie tegen lekkage. (Mits de jaarlijkse vochtcontrole is uitgevoerd.)

                                                     hobby de luxe indeling

 

440 SF

460 LU

490 KMF

       
lengte  6138mm 6749mm  6886mm 
breedte  2300mm 2300mm  2300mm 
gewicht  1300kg 1350kg  1400kg 
aantal bedden  2 tot 4 2 tot 4  4 tot 6 
kinderbedden    
Slim Tower     koel en vries 
aansluiting tv-meubel  toiletruimte L toiletruimte R  kledingkast L 
dakairco  woonkamer woonkamer  woonkamer 
dakluifel Markise Omnistor           2.6m 3.0m  3.5m 
inbouwplaats watertank  voorzijde R voorzijde L  voorzijde R 
inbouwplaats serviceluik  voorzijde L achterzijde L en R    voorzijde L
inbouwplaats dakluik  woon- en wasruimte      woon- en wasruimte       woon- en wasruimte 
kacheltype  S 3004 S 3004  S 3004 
   

 

Hobby Excellent 2015

Nieuw bij Coppens Rekreatie: karakteristieke Hobby Excellent caravan voor kleine en grote gezinnen. Hobby presenteert nieuwe indelingen voor twee Excellent modellen. Deze modellen zijn voorzien van de bekende Excellent stoffering Madeira met rood, wit en beige afgewisseld met een bloem en streep patroon. Het binnen- en buiten design van Hobby Excellent serie combineert design met gebruiksvriendelijkheid door harde en vloeiende lijnen en handige opbergmogelijkheden. Heldere en doordachte inrichting vol details en mogelijkheden tot uitbreiden.
De Hobby Excellent caravan is niet alleen mooi en praktisch maar bied net wat meer luxe en comfort dan de Hobby De Luxe serie. Zo beschikt Hobby Excellent over een buitenstopcontact dat uit komt in de voortent en hebben de meubels een mooiere afwerking.  Net als De Luxe heeft Excellent de keuze uit een eenpersoon- of tweepersoonsbed met opbergruimte onder het matras. Het omhoog klappen wordt vergemakkelijkt door de uitstelmechanisme met gasdrukveren. Voor kinderen en jong volwassenen zijn de Hobby Excellent 2015 modellen voorzien van stapelbedden die inklapbaar zijn voor extra speelruimte.  
Het interieur van de Hobby Excellent caravan is voorzien van een keuken met ruime opbergmogelijkheden, brede lades en standaard een Slim Tower, 140 liter koelkast met uitneembaar vriesvak. Bovenkasten door de hele ruimte zijn ventilerend en voorkomen schimmel en condensvorming. De ver naar boven toe opengaande kleppen bieden veel ruimte. De tweedelige deur heeft de mogelijkheid om een bovenhor te plaatsen. 
Hobby Excellent caravans zijn volledig voorzien van 12V LED-verlichting: woonkamer, badkamer en keuken zijn voorzien van voldoende sfeer- en werkverlichting. Verlichting in de caravan is gemakkelijk te regelen met het standaard bedieningspaneel.  
De disselbak heeft meer dan genoeg bergruimte en voldoende plaats voor montage van een fietsendrager. In de disselbak is de gasdrukregelaar en verdeler voor het keukenblok met overdrukbeveiliging gemonteerd. Voor de koude dagen gebruikt u de Truma verwarming voor een effectieve en milieuvriendelijke snelle verwarming van de caravan. TRUMA-Therme verwarmt het water met de warmte van de kachel.
De Hobby Excellent caravan is makkelijk aan te koppelen en veilig wegrijden met de WS 3000 stabilisatorkoppeling met eenhendelsysteem van Winterhoff. 
Ook bij de Excellent serie heeft Hobby kenmerkende kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hobby caravans worden onderworpen aan een aantal strenge kwaliteitscontroles en alleen als deze probleemloos zijn doorstaan wordt een Hobby caravan goedgekeurd.
Standaard vijf jaar garantie tegen lekkage. (Mits de jaarlijkse vochtcontrole is uitgevoerd.)

                                                               hobby excellent indeling

 

540 KMFe

650 UMFe

lengte  7443mm 8323mm 
breedte  2300mm 2500mm 
gewicht  1500kg 1900kg 
bedden  4 tot 6 2 tot 5 
kinderbedden  2  
Slim Towe   koel en vries 
tv-meubel aansluiting  kledingkast L kachelafdekking 
dakairco  woonkamer woonkamer 
dakluifel Markise Omnistor  3.5m 4.5m 
inbouwplaats watertank  voorzijde L achterzijde R 
inbouwplaats serviceluik  voorzijde L voorzijde L of achterzijde L 
kacheltype  S 3004 D 5004 
inbouwplaats dakluik                             woon-, slaap- en kinderslaapkamer          woon- en slaapruimte 
   

 

Hobby Prestige 2015

Nieuw bij Coppens Rekreatie: karakteristieke Hobby Prestige caravan voor kleine en grote gezinnen. Hobby presenteert een nieuw model de Hobby Prestige 660 WFU en nieuwe indelingen voor drie Prestige modellen. Deze modellen zijn voorzien van de bekende Hobby Prestige stoffering Yukon met bruin, wit en beige afgewisseld met streep patroon. Het binnen- en buiten design van Prestige serie combineert design met gebruiksvriendelijkheid door zachte en vloeiende lijnen en handige opbergmogelijkheden. Helder en doordachte inrichting vol met details en mogelijkheden tot uitbreiden.
De Hobby Prestige is niet alleen mooi en praktisch maar biedt net wat meer luxe en comfort dan de Hobby Excellent serie. Zo beschikt Prestige over een buitenstopcontact dat uitkomt in de voortent, schoonwatertank met niveausensor, standaard Slim Tower en hebben de meubels een nog mooiere afwerking.  Net als Hobby De Luxe en Hobby Excellent heeft Hobby Prestige de keuze uit een eenpersoon- of tweepersoonsbed met opbergruimte onder het matras. Het omhoog klappen wordt vergemakkelijkt door de uitstelmechanisme met gasdrukveren. Voor kinderen en jong volwassenen zijn de Prestige modellen voorzien van stapelbedden die inklapbaar zijn voor extra speelruimte.  
Het interieur van de nieuwe Hobby Prestige caravan is voorzien van een keuken met ruime opbergmogelijkheden, brede lades en een Slim Tower, 140 literkoelkast met uitneembaar vriesvak. Bovenkasten door de hele ruimte zijn ventilerend en voorkomen schimmel en condensvorming. De ver naar boven toe opengaande kleppen bieden veel ruimte. De tweedelige deur heeft de mogelijkheid om een bovenhor te plaatsen. 
Prestige caravans zijn volledig voorzien van 12V LED-verlichting: woonkamer, badkamer en keuken zijn voorzien van voldoende sfeer- en werkverlichting. Verlichting in de caravan is gemakkelijk te regelen met het standaard bedieningspaneel.  
De disselbak heeft meer dan genoeg bergruimte en voldoende plaats voor montage van een fietsendrager. In de disselbak is de gasdrukregelaar en verdeler voor het keukenblok met overdrukbeveiliging gemonteerd. Voor de koude dagen gebruikt u de Truma verwarming voor een effectieve en milieuvriendelijke snelle verwarming van de caravan. TRUMA-Therme verwarmt het water met de warmte van de kachel.
Hobby Prestige caravan is makkelijk aan te koppelen en veilig wegrijden met de WS 3000 stabilisatorkoppeling met eenhendelsysteem van Winterhoff. 
Ook bij de Prestige serie heeft Hobby kenmerkende kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hobby caravans worden onderworpen aan een aantal strenge kwaliteitscontroles en alleen als deze probleemloos zijn doorstaan wordt een Hobby caravan goedgekeurd.
Standaard vijf jaar garantie tegen lekkage. (Mits de jaarlijkse vochtcontrole is uitgevoerd).

                                                    hobby prestige indeling

 

540 UFe

560 KMFe

660 WFU

lengte 7272mm 7511mm 8323mm
breedte 2300mm 2500mm 2500mm
gewicht 1500kg 1600kg 1900kg
bedden 4 4 tot 6 2 tot 4
kinderbedden   2  
Slim Tower koel en vries koel en vries koel en vries
tv-meubel aansluiting sidebord ingang

scheidingswand bij kinderkamer 

sidebord ingang
inbouwplaats dakairco woonkamer  woonkamer  woonkamer 
dakluifel Markise Omnistor 3.5m  3.5m  4.5m 
inbouwplaats watertank achterzijde R  voorzijde L  voorzijde L 
inbouwplaats serviceluik achterzijde L of voorzijde L  voorzijde L  achterzijde L of voorzijde R 
inbouwplaats dakluik woon- en slaapruimte woon-, slaap- en kinderslaapkamer      woon-, slaap- en wasruimte     
 kacheltype S 3004  S 5004  S 5004 
   

Swift 2015

Swift Mondial 2015

Nieuw bij Coppens Rekreatie: de Swift modial. De Swift Modial is een lijn van elegante caravan modellen voor de hele familie. Swift presenteert de nieuwe Mondial in drie nieuwe modellen die variëren in ruimte en luxe. De Mondial kenmerkt zich door het donkere front, zijskirts en decoratie en is standaard voorzien van een panoramisch dakraam. Het interieur heeft een moderne lichte kleurstelling dankzij de ruime hoeveelheid spotjes en standaard rondverwarming.
De Mondial is niet alleen mooi en praktisch maar staat ook voor kwaliteit. Zo hebben de nieuwste modellen een waterdichtheidsgarantie van 10 jaar. De sterke opbouw is voorzien van ‘Pure’, een hard op polyurethaan gebaseerd product, dat volledig waterdicht is.
Op alle Swift caravans zit 3 jaar fabrieksgarantie en tot 10 jaar garantie op vochtinwerking (mits voldaan is aan de jaarlijkse controle en onderhoudsbeurt).

Exterieur

- Constructie in wand, vloer en dak is gemaakt van PU met een waterdichtheidsgarantie van 10 jaar.
- Velgen van 14 Inch in lichtmetaal met brede banden.
- Disselafdekking met opstapmogelijkheid.
- Disselbakklep opent met behulp van gasveer.
- Reservewiel beugel in de disselbak.
- Achterpaneel voorzien van verlichting en derde remlicht.
- Spatborden en zijskirts.
- Ramen openslaand met nachtstand. Buitendeur met kunststof interieur, raam en afvalbak.
- Serviceluik bij het vaste bed.
- Dakluik met helder glas, mogelijkheid tot verduistering en muggenhor.
- Uitneembare koelkast-ventilatieroosters.
- Truma buitenwateraansluitpunt voor vaste watertank van 38 liter.
- 13 polige stekker.
- Mogelijkheid voor fietsendrager van maximaal 50 Kilogram.

Interieur

- Ruime en lichte bovenkasten van kunststof met vlakke deuren.
- Bed/bankconstructie bestaande uit kunststof frame met neerklapbaar front.
- Extra dikke kussens met binnenvering. Duvalay matrassen op vaste bedden. Lattenbodems van aluminium met veerscharnieren.
- Dubbele gordijnrail.
- Ladekast met uitschuifblad. Vrijstaande tafel.
- Ingebouwde luidsprekers.
- Keuken met RVS wasbak en luxe mengkraan. Ingebouwde koelkast met vriesvak. Kookstel met 3 gaspitten. Extra ruime opberglade en opbergvak.
- Toiletruimte met douche mogelijkheid. Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening. Dakluik en openslaand zijraam van melkglas.

Verwarming en watervoorziening

- Truma Therme boiler van 5 liter.
- Gasdrukregelaar gemonteerd in disselbak.
- Truma rondverwarming 3 KW op gas.
- Afvalwatersysteem met grote diameter buis. Vaste afvalwatertank van 38 liter.

Elektriciteit

- Tv aansluitpunt met 230V/12V stopcontact en antenneaansluiting.
- Omvormer/acculader 25A
- Verstelbare spotjes 12V
- Aansluitkabel12 meter met CEE stekker.

Modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.

                            swift mondial indeling

 

Swift Mondial 370 SE         

Swift Mondial 420 SE          

Swift Mondial 470 SE            

  Deze eindkeuken caravan heeft 
een opbouwlengte van 3,72 meter. 
Voorin bevindt zich een ruime 
zitgroep en aan de achterzijde 
de brede keuken en toiletruimte.
Deze caravan bied een bijzonder grote
badkamer aan de achterzijde van de
caravan. De Mondial 420 SE heeft een
ruime zitgroep aan de voorzijde die als
tweepersoonsbed of twee enkele
bedden te gebruiken is. 
Deze caravan heeft een grote
slaapkamer met een tweepersoons
bed aan de achterzijde aansluitend
een toiletruimte. Middenkeuken en
tv-meubel tegenover de buitendeur.
Ruime zitgroep voorin. 
slaapplaatsen  2 2
totale lengte  537  599  665 
interne lengte 372 434  500 
interne breedte 211  211  211 
totale breedte 225  225  225 
totale hoogte 261  261  261 
leeggewicht 905  965  1060 
rijklaar-gewicht 955  1015  1110 
toelaatbaar gewicht 1100  1200  1300 
max. gewicht 1200/1350  1350  1500 
omloopmaat 814  875  942 
bandenmaat 185 R14 C 102 Q  185 R14 C 102 Q  185 R14 C 102 Q  
ramen / open 9/7  9/7  10/8 
2 persoonsbed  208x190 (voor) 208x190 (voor) 208x140 (voor)
of 1 enkelbed 200x74  200x74   
en 1 enkelbed 190x74  190x74   
bed achter     197x138 

 

 

Bekijk de Swift Mondial brochure hier.