menu
  • vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

Gasflessen (19)

In ons assortiment hebben wij de gasflessen van Campingaz, Primagaz en de kunststof flessen van Benegas. Of u nu de fles gaat gebruiken in de tent, caravan of camper, óf thuis voor de bbq of terrasheater, wij hebben altijd de ideale fles voor u.

Campingaz gasflessen

De Campingaz flessen met een inhoud van 0,4 kg, 1,8 kg of 2,75 kg butaangas kunt u bij ons omruilen van leeg naar vol. U betaald dan de prijs voor de vulling van de betreffende afmeting, ongeacht het keurjaar. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor een complete gasfles. Op deze gasflessen is geen statiegeldregeling van toepassing, de fles is uw eigendom.

Primagaz EasyBlue gasflessen

Primagaz is gestopt met de levering en het omruilen van de groene "DIN"-gasfles van 5 kg. Wij hebben die dan ook niet meer in ons assortiment. In 2010 was er de introductie van de EasyBlue gasfles: de blauwe uitvoering van de Din-fles en dan zonder het herkeurjarensysteem. Daar zijn bij gekomen de EasyBlue plus met een inhoud van 6 kg propaangas en de EasyBlue XL van 9,5 kg. Beide flessen hebben een statiegeldregeling, zijn dankzij het gebruik van lichtgewicht staal nauwelijks zwaarder dan kunststof gasflessen en zijn voorzien van een robuuste en ergonomische kunststof kraag. Na de introductie van deze twee flessen is voor de gewone EasyBlue alleen nog maar omruil mogelijk; tegen betaling van de gasprijs, ongeacht het keurjaar.

Samengevat:  de EasyBlue (A)          alleen omruil van leeg naar vol.
                          de EasyBlue Plus (B) aanschaf nieuwe fles, omruil van leeg naar vol en inlevering tegen statiegeld.*
                          de EasyBlue XL (C)    aanschaf nieuwe fles, omruil van leeg naar vol en inlevering tegen statiegeld.*
 
* Mits niet beschadigd of sterk vervuild.
Welke gasfles heb je nodig? Bekijk het op http://www.primagaz.nl/nl-nl/in-je-vrije-tijd

Benegas light gasflessen

De lichtgewicht kunststof gasflessen van Benegas, verkrijgbaar in een 5 kg en 10 kg uitvoering, zijn aantrekkelijk voor o.a. de caravan- en camperbezitter die vanwege het laadvermogen op iedere kilo moet letten. Een bijkomend voordeel is dat u dankzij de transparante binnenfles kunt zien wat de inhoud is. Deze flessen hebben een statiegeldsysteem waarbij u zich dient te registreren bij Benegas. Bij beëindiging stort Benegas het statiegeld op uw bankrekening, mits de gasfles niet beschadigd of sterk vervuild is. U kunt de fles natuurlijk ook omruilen voor een vol exemplaar, u betaalt dan alleen de vulling.

De gasflessen zijn verkrijgbaar in onze winkel.