LET OP: Levertijd 3-5 werkdagen. Alleen voortenten online te bestellen. Overige artikelen te koop in de winkel.

verwarmen

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. GRK-508T Rolkachel hybride turbo

    Vanaf € 129,95 Normale prijs € 166,95
  2. Truma Y-stuk Y 05

    Vanaf € 6,99
  3. Truma koppelstuk UM 05

    Vanaf € 5,35

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Verwarmen

Ook op vakantie kunnen de temperaturen flink dalen. Of misschien kies je ervoor om in de winter op weg te gaan met de caravan of camper. Dan is het fijn als je een verwarming bij je hebt. Bij Coppens Rekreatie hebben wij verschillende kachels. Zo hebben we kachels die werken op elektriciteit, maar ook verkopen wij gaskachels. De kachels zijn er in verschillende vormen en maten. En van verschillende merken zoals Eurom en Gimeg. Al deze kachels zijn speciaal gemaakt voor in de caravan of camper en dus heel goed te gebruiken op jouw kampeervakantie.


Vind je het niet prettig om met een gaskachel op reis te gaan? Kies dan voor een kachel die op de stroom aangesloten kan worden. Het voordeel van een heater is dat deze zeer snel opgewarmd is. Je hoeft dus niet een aantal uur van tevoren de kachel aan te zetten.

Heb je nog geen heater of gaskachel, maar je bent wel geïnteresseerd? Kijk dan snel naar ons assortiment! Coppens Rekreatie biedt verschillende kachels aan van de merken Truma, Zibro, Kampa, Gimeg en Eurom.