menu
  • vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

Campingkeukens (3)

Koken met de campingkeukens van Coppensrekreatie.nl

Houd je van lekker koken? Je zou het niet verwachten, maar uitgebreid koken is ook mogelijk op de camping. Met de campingkeukens van Coppensrekreatie.nl  zet je de meest lekkere maaltijden op tafel. In ons assortiment vind je campingkeukens van merken als Tristar, Kampa, Campart en Defa. Houd je van culinair koken of toch meer van simpele maaltijden? Voor elke kookliefhebber hebben wij een passende keuken. Van uitgebreide keukens met veel opbergruimte tot kleine keukens voor minder actief gebruik. Daarbij verkopen wij ook alles wat je nodig hebt om het culinaire avondmaal te bereiden. Van koelkasten tot servies en van elektrisch kookgerei  tot pannen in alle soorten en maten. Bij Coppensrekreatie.nl vind je alles om elke zomeravond een heerlijke maaltijd te serveren!
 

Luxe en simpele campingkeukens

Sta je deze zomer op de camping in Italië of Frankrijk en is koken een hobby van je? Dan ben je vast van plan om te experimenteren met typische Italiaanse of Franse gerechten. Met een luxe of simpele campingkeuken van Kampeertopper.nl kan je je helemaal uitleven. De keukens bestaan uit een frame met daarop een werkblad en eventueel een spatscherm. Op dit werkblad kan je het kooktoestel plaatsen. Bij de luxe campingkeukens heb je zelfs twee werkbladen. Kies je voor een wat simpelere keuken, dan heb je één werkblad. Onder het werkblad bevindt zich kastruimte. De kastruimte is vaak groot genoeg voor al jouw kookgerei. Sommige campingkeukens hebben zelfs een speciale ruimte voor de gasfles. Staat de gewenste keuken er niet bij? Bij Kampeertopper.nl heb je altijd de mogelijkheid om de keuken uit te bereiden. Zo kunnen wij delen nabestellen op aanvraag!
 

Compacte campingkeukens: makkelijk mee te nemen in de auto, caravan of camper

Bij Kampeertopper.nl vind je diverse compacte campingkeukens. De keukens zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, maar stuk voor stuk makkelijk mee te nemen in de auto, caravan of camper.
De meeste campingkeukens hebben een aluminium frame en zijn afgewerkt met een polyester doek, waardoor ze licht van gewicht zijn. Het soepele vouwsysteem, zorgt ervoor dat je weinig opbergplek kwijt bent aan de keuken. Of je nu twee weken gaat ontspannen aan het strand of deze zomer gaat rondreizen, de compacte keuken is gemakkelijk mee te nemen en dus een draagbaar alternatief voor degene die van lekker eten houdt. De keukens zijn niet alleen een draagbaar alternatief voor kookliefhebbers: ook als je van buiten koken houdt is de campingkeuken een goede keuze. En het fijne is: je kunt gelijk beginnen met koken, want de keuken zet je gemakkelijk en snel in elkaar!