LET OP: Levertijd 3-5 werkdagen. Alleen voortenten online te bestellen. Overige artikelen te koop in de winkel.

kampeertafels

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Crespo AP-280 bijzettafel

    Aanbiedingsprijs € 42,95 Normale prijs € 49,95

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een campingtafel, wat kies ik?

Op ieder potje past een deksel, dus ook bij iedere stoel past een mooie campingtafel. Een geluk, alle tafels bij Coppens Rekreatie zijn inklapbare tafels waardoor je ze makkelijk mee kan nemen. Daarnaast hebben we veel campingtafels die ook makkelijk als picknicktafel te gebruiken zijn. Zo vind je tussen alles kampeerartikelen altijd wel een tafel die goed bij je gezinssituatie past. Bijvoorbeeld een Dukdalf, Defa of Crespo campingtafel. Daarnaast staan ook de campingtafels van Bo-Camp bekend om hun degelijkheid en betaalbaarheid.


Tafels en stoelen
Ook is het belangrijk te bepalen welke tafel bij je stoelen past. Wanneer je al stoelen hebt aangeschaft, is het belangrijk goed te kijken naar de hoogte van de tafel. Je wil niet met je knieën vast zitten tegen de tafel. Maar het is ook niet prettig wanneer de tafel te hoog is.

Picknicktafel
In ons assortiment vind je ook picknicktafels. Als je liever niet een losse tafel en stoelen meeneemt, bestaat er ook een picknicktafel. Deze klap je uit en er ontstaat direct een tafel met vier krukjes eraan.

Soorten tafels
Bij Coppens Rekreatie verkopen we verschillende maten en soorten kampeertafels zodat er voor iedereen een tafel bij zit. Kijk naar de volgende punten om de juiste campingtafel te kiezen.
  • In hoogte verstelbaar
  • Gewicht
  • Hittebestendig tafelblad
  • Watervast tafelblad
  • Formaat tafelblad
  • Compact in te pakken