menu
  • vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

Barbecue op gas (10)

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan BBQ’s en grills op gas, kolen/briketten of elektriciteit. Wij hebben verschillende barbecues opgesteld van verschillende merken zoals Cadac en Campingaz. Daarnaast hebben we natuurlijk ook alle bijbehorende accessoires voor bij deze barbecues. Geen tijd om naar onze winkel te komen? U kunt de verschillende BBQ’s eenvoudig bestellen via onze website. Bovendien worden alle bestellingen boven de € 50,- gratis thuisbezorgd.

Cadac barbecue
Cadac is natuurlijk een van de bekendste en beste barbecue merken. Wij hebben verschillende type barbecues is het assortiment. Bijvoorbeeld de Cadac skottel braai, Safari Chef 2 en Cadac Grillogas Reversible. Alle barbecues van Cadac werken op gas, deze gascartouches zijn natuurlijk ook bij ons te verkrijgen. Kijk eens bij de barbecues voor de combi-artikelen. Daarbij hebben we de juiste cartouches al bij de juiste barbecues gezet.

Campingaz barbecue
Ook Campingaz heeft hele goede barbecues die makkelijke meegaan op vakantie. Van groot (zoals de Campingaz Bonesco QST S) tot klein (zoals de Campingaz Party Grill 200). Campingaz heeft eigen gascartouches die verkrijgbaar zijn in combinatie met de barbecue.