Vanaf nu iedere vrijdag koopavond tot 21:00! 

barbecues

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Citi Chef 40 Sky Blue

  Aanbiedingsprijs € 232,99 Normale prijs € 275,00
 2. Grillogas BBQ grid

  Aanbiedingsprijs € 68,50 Normale prijs € 74,99
 3. Cadac Safari chef 30

  Vanaf € 157,50 Normale prijs € 165,00
 4. Cadac Citi Chef Zwart

  Vanaf € 232,99 Normale prijs € 248,05
 5. Cadac Plancha/BBQ bakplaat 30 cm

  Aanbiedingsprijs € 39,50 Normale prijs € 43,99
 6. Cadac Paella braai

  Vanaf € 144,95
 7. Cadac Grill 2 Braai

  Vanaf € 144,95
 8. Cadac Carri chef 2 grill 2 braai plaat

  Vanaf € 68,50 Normale prijs € 79,99
 9. Gimeg gasslang 1M - 2 slangklemmen

  Vanaf € 4,99 Normale prijs € 5,50
 10. Gasdrukregelaar Campingaz 29MBAR SLP

  Vanaf € 9,99
 11. Cadac Carri Chef 2 Deksel

  Vanaf € 76,99 Normale prijs € 89,50

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Barbecue, het echte buiten leven!

Zodra in Nederland het zonnetje schijnt en we met korte mouwen buiten kunnen zitten komt de barbecue tevoorschijn. Niet zo gek natuurlijk, het is namelijk het ultieme gevoel van buiten leven. Waar welke barbecue moet je nu kiezen?

Traditionele kooltjes, langzaam maar lekker
Heb je even de tijd? Als je lekker traditioneel wil barbecueën dan is een kolen barbecue natuurlijk de beste manier. Het duurt misschien even voordat je kan beginnen, maar als je eenmaal je stukje vlees van de barbecue haalt proef je wel een lekkere karakteristieke smaak. Soms is een wegwerp barbecue makkelijk, andere kiezen liever voor een kolombarbecue.

Makkelijk voor op reis
Niet iedereen heeft even veel ruimte wanneer ze op reis gaan. Om toch zelf te kunnen koken is een kleine barbecue erg makkelijk. Denk daarbij aan de Cadac Safari Chef 2 die erg compact ingeklapt kan worden. Maar ook de Campingaz Party Grill 200 is ideaal voor op reis. Als je echt een goede barbecue zoekt, kom je al snel uit bij een Cadac barbecue of een Campingaz barbecue.

De echte camping barbecue
De gasbarbecues en de skottelbraai zijn niet meer weg te denken van de camping! En dat is natuurlijk niet gek, want simpeler kan het eigenlijk niet. Gas aansluiten en meteen kunnen de heerlijkste gerechten op tafel getoverd worden. Ook hierin weet Cadac weer de kroon te spannen. Voor wie het simpel wil houden is de Cadac Skottel Braai een uitkomst. Een simpele schotel op een gaspit en je kan meteen uit de voeten. En wie een stapje hoger wil komt uit bij de Cadac Grillogas Reversible. Dankzij de bakplaat, grillplaat en pannenhouder is deze barbecue uitstekend voor alle kookvariaties. Bij Coppens Rekreatie kan je bijna ieder type barbecue kopen!

Niet compleet zonder barbecue accessoires!
Voor extra gebruiksgemak heb je accessoires nodig. Denk daarbij aan kooltjes, maar ook aan spatels en verschillende grillplaten. En wil je een kleine reisbarbecue überhaupt gebruiken, dan moet je natuurlijk wel een gascartouche hebben. Gelukkig kan je bijvoorbeeld een Coleman schoefcartouche of Campingaz easy click gascartouche bij ons in de winkel kopen. Ook kan je voor grote gasflessen terecht in onze winkel in Best!