Vanaf nu iedere vrijdag koopavond tot 21:00! 

Financiering


Financier uw caravan  • Bovagbeurt
  • vochtcontrole
  • verzekering
  • financiering
  • accessoire opbouw
  • caravan exporteren

Betaalbaar en zorgeloos vakantieplezier!


Een caravan is een investering waar u meerdere jaren plezier van kan hebben. Daarom kan het handig zijn om de caravan te financieren en de betaling ook over een langere tijd uit te spreiden. Onze partners bieden u diverse financieringsmogelijkheden. Wij werken nauw samen met 2 betrokken partijen die al uw wensen kunnen inventariseren en voor u het meest aantrekkelijke voorstel kunnen berekenen !

Onze partner is:

Uw wens wordt onze opdracht!
Uw lening aanvragen bij Finanplaza, betekent dat u profiteert van de arrangementen die wij bij 17 banken hebben. Hierdoor zijn wij in staat om u een lening te verstrekken tegen de laagst mogelijke tarieven van Nederland. Het voordeel hiervan voor u rekenen wij u graag voor.

Ook is het mogelijk om de lening die u heeft bij andere instellingen (vaak tegen zéér hoge rentes, zoals bijvoorbeeld bij Visa Card, ING Card, Prime-Line, Wehkamp, Neckermann etc) onder te brengen in een veel goedkopere lening via Finanplaza BV. Deze oversluitservice verzorgen wij overigens geheel kosteloos voor u.

Onze tarieven

Onze tarieven behoren sinds jaren tot de beste van Nederland. Wij nodigen u uit om daarvan te profiteren.
Op voorhand is het echter niet mogelijk een rentepercentage te noemen. Het percentage dat aan u geboden zal worden is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie, waaronder leeftijd, aantal jaren dienstverband, gehuwd of alleenstaand, huur- of koopwoning, etc. Om die reden adviseren wij u om hiervoor met ons contact op te nemen via 076-5961133.

Bereken hier direct uw financieringsvoorwaarden: Finanplaza B.V.