De specialist in kamperen! Alleen voortenten online te bestellen.  

Tempo 100 keuring

T.U.V. 100 km keuring van de caravan

DEKRA 100 km keuring


Wilt u met een caravan 100 km per uur kunnen rijden op de snelweg in Duitsland, dan is het van groot belang dat u voor een keuring van uw caravan naar een specialist gaat. Coppens Rekreatie beschikt over een eigen werkplaats en servicecenter, waar wij u altijd kunnen helpen. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, het vervangen van banden en velgen, het repareren van schade of het op-, aan- en inbouwen van accessoires. Zo rijdt u na een keuring van Coppens Rekreatie binnen de kortste keren 100 km per uur met uw caravan!


100 km per uur rijden? Voor een keuring van uw caravan kiest u voor de service van Coppens Rekreatie


In Duitsland is de maximumsnelheid voor de combinatie van auto en caravan vastgesteld op 80 km per uur. Beschikt u over een ontheffing? Dan mag u wel 100 km per uur rijden. Uw caravan moet dan wel voldoen aan bepaalde eisen. Daarom is het verstandig om voordat u op vakantie gaat, uw caravan te onderwerpen aan een 100 km keuring. Bij Coppens Rekreatie helpen wij u hier graag bij. Wij voeren onderhoudsbeurten en keuringen altijd uit volgens de geldende regels en normen. Zo weet u zeker dat u veilig de weg op kunt.

T.U.V. 100 Km keuring met sticker: €145,-

Coppens Rekreatie is een erkend BOVAG caravanbedrijf en wij voeren de onderhoudsbeurten dan ook uit volgens de BOVAG normen. Bij elke onderhoudsbeurt zal een checklist worden afgewerkt en overhandigd. De BOVAG onderhoudssticker bevestigt de onderhoudsstaat van uw caravan.