Vanaf nu iedere vrijdag koopavond tot 21:00!

Tempo 100 keuring

Tempo 100 keuring  – TÜV Nord

Er is een mogelijkheid om met een snelheid van 100 kilometer per uur met uw caravan/aanhangwagen door Duitsland te rijden. De caravan/aanhangwagen dient hiervoor gekeurd te worden. Er wordt gekeken of het voertuig aan de gestelde voorwaarden voldoet. Deze zogenaamde Tempo 100 ontheffing geldt alleen op de Duitse snelweg en autosnelweg. Op de grote weg buiten de bebouwde kom geldt de normale snelheid van 80 kilometer per uur.

In Duitsland is de maximumsnelheid voor de combinatie van auto en caravan vastgesteld op 80 km per uur. Beschikt u over een ontheffing? Dan mag u wél 100 km per uur rijden. Uw caravan moet dan wel voldoen aan bepaalde eisen. Daarom is het verstandig om voordat u op vakantie gaat, uw caravan te onderwerpen aan een 100 km keuring. Bij Coppens Rekreatie helpen wij u hier graag bij. Wij voeren onderhoudsbeurten en desbetreffende keuringen altijd uit volgens de geldende regels en normen. Zo weet u zeker dat u veilig de weg op kunt.

T.Ü.V. NORD 100 Km keuring met sticker: €164,50.

Iedere eerste vrijdag van de maand kunt u de Tempo 100 km TÜV keuring uit laten voeren bij ons. Wilt u hiervoor een afspraak maken, dan kunt u een mail sturen naar [email protected].
Graag hierin vermelden: alle caravangegevens (model, bouwjaar, kenteken en chassisnummer), uw naam, adresgegevens en telefoonnummer.

U kunt het voertuig bij ons aanleveren op donderdag voorafgaand aan de keuring. De keuringsmeester is namelijk voor openingstijd hier aanwezig. Wanneer het voertuig goedgekeurd is, worden de sticker en documenten nagestuurd naar uw huisadres. U kunt hier gebruik van maken nadat u deze ontvangt, dit duurt gemiddeld 10 tot 15 werkdagen. Houdt hier dus rekening mee wanneer u uw vakantie boekt.