Vanaf nu iedere vrijdag koopavond tot 21:00! 

Bovagbeurt

BOVAG onderhoudsbeurt

Als erkend BOVAG bedrijf voeren wij de onderhoudsbeurten uit volgens de BOVAG normen. De BOVAG Onderhoudsbeurt is een begrip in de kampeerbranche. Wie zijn camper, caravan of vouwwagen voor een onderhoudsbeurt bij een door de BOVAG erkend kampeerbedrijf brengt weet zeker dat hij met een betrouwbaar en veilig kampeermiddel op vakantie gaat.

Onze speciaal opgeleide keurmeesters controleren uw caravan nauwkeurig aan de hand van een lijst met vaste controlepunten. Als er reparaties moeten worden uitgevoerd dan wordt dit natuurlijk altijd in overleg met u uitgevoerd. Op deze reparaties krijgt u ook nog drie maanden reparatiegarantie, zodat u weet waar u aan toe bent.

De jaarlijkse onderhoudsbeurt bestaat uit controle van:

  • Chassis: o.a. banden, veersystemen, bevestiging, remmen, stabilisators
  • Opbouw: o.a. ramen, luiken, toilet, watersystemen, zijreflectoren, bevestiging
  • Gas/elektra: o.a. gasstel, slangen, kachel, accu, stopcontacten aarding, verlichting, koelkast.
  • Vocht: er wordt een algemene vochtmeting uitgevoerd. Bij twijfel kan een uitgebreide controle worden uitgevoerd.

Na de controlebeurt ontvangt u van ons een rapport waarop de meetresultaten staan van de 65 controlepunten.
Als de caravan, camper of vouwwagen door de keurmeester is nagelopen en in orde bevonden zijn, krijgt u de BOVAG-onderhoudssticker en het bijbehorende onderhoudsrapport.

  • Bovagbeurt: €289,-
  • Bovagbeurt 15 jaar en ouder: €329,-

Coppens Rekreatie is een erkend BOVAG caravanbedrijf en wij voeren de onderhoudsbeurten dan ook uit volgens de BOVAG normen. Bij elke onderhoudsbeurt zal een checklist worden afgewerkt en overhandigd. De BOVAG onderhoudssticker bevestigt de onderhoudsstaat van uw caravan.