Let op: i.v.m. Kerst zijn wij van 24 december t/m 1 januari gesloten! 

Nieuwe caravans

U heeft plannen gemaakt om deze zomer te gaan kamperen en nu ben je op zoek naar een nieuwe caravan. Bij Coppens Rekreatie hebben wij een ruim assortiment caravans van hoogwaardige merken. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom of bezoek onze website.Caravan dealer met nieuwe showmodellen op de beurs

Coppens Rekreatie heeft een ruim aanbod nieuwe caravans. Zo hebben wij keuze uit Hobby, Swift, Sterkeman en nog veel meer. Met ruim 50 hobby modellen in onze showroom is Coppens Rekreatie de grootste aanbieder van Nederland. Op locatie zijn er altijd een aantal specialisten op de werkvloer die u graag helpen bij het vinden van de perfecte nieuwe caravan.

Toeren met uw nieuwe caravan

Ga op vakantie deze zomer en geniet van volledige vrijheid. Dit doet u door middel van een caravan. Met een zeer groots assortiment is Coppens Rekreatie de perfecte plek om u te verdiepen in wat u zoekt in een nieuwe caravan. Wilt u een dag een stad bezoeken maar de dag erna toch weer de rust opzoeken, dat kan allemaal met een caravan. Door de ruime caravans die Coppens Rekreatie onder andere aanbiedt heeft u ook de keuze om voor luxe te gaan. Zo kunt u alles aangeven wat u in uw nieuwe caravan wilt hebben en wij zorgen dat het er komt. Ga met een goed gevoel op vakantie met een nieuwe caravan van Coppens Rekreatie.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een nieuwe caravan?

Door alle nieuwe ontwikkelingen snappen wij dat het soms lastig is wat u allemaal in uw nieuwe Caravan wilt hebben. Door onze specialisten die elke dag bezig zijn met de nieuwste snufjes in de caravanbranche krijgt u het beste advies op maat. Zij lopen met u mee en zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u wilt. Of u nu op zoek bent naar een extra kinderbed of een grotere leefruimte, bij Coppens Rekreatie is het allemaal mogelijk. Onder het genot van een kop koffie wordt de perfecte nieuwe caravan voor u samengesteld.

Kies voor kwaliteit en avontuur bij Coppens Rekreatie.

Door de 40 jaar ervaring van Coppens Rekreatie zijn wij experts in nieuwe caravans. Bij ons vindt u de allernieuwste modellen van een aantal merken, waarbij uw wensen voorop staan. Op onze site staat een groot deel van onze collectie, toch hebben wij in onze showroom een groter assortiment en kunnen wij advies op maat geven. Daarom raden wij u aan om eens gezellig langs te komen in onze showroom in Best om te helpen bij het vinden van uw ideale nieuwe caravan.