De specialist in kamperen! Alleen voortenten online te bestellen.  

Nieuwe caravans 2022

U heeft plannen om te gaan kamperen, maar u zoekt nog een Caravan. Wilt u een caravan kopen? Dan bent u bij Coppens Rekreatie aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan caravans bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. Neem dus snel een kijkje in onze showroom of online.Caravan dealer

Bij Coppens Rekreatie vind u het grootste aanbod en showmodellen Hobby caravans, nu wel meer dan 50 Hobby modellen in showoom.Het kampeerseizoen: de fijnste tijd van het jaar. Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Wij wel! In ons Coppens Rekreatie assortiment vind je een grote collectie aan nieuwe, tweedehandse caravans en campers, maar ook diverse voortenten en luifels. Kom langs in onze Coppens Rekreatie showroom, hier vind je alle 250 modellen onder één dak. Zo kan je het beste aanbod vergelijken en wordt een keuze maken een stuk gemakkelijker. Kom je er niet uit? Ons team leidt jou graag rond langs alle de nieuwe, tweedehandse caravans en campers. Zo maak jij zeker de juiste keuze. Klaar om op avontuur te gaan? De Grootste Hobby caravan en Hobby Camper showroom van Europa! Hobby Series Hobby De Luxe, Hobby De Luxe Edition, Hobby On Tour, Hobby Excellent, Hobby Prestige en Hobby Premium in de Showroom Met een caravan kan je deze zomer pas echt genieten van jouw vrijheid. Je bent namelijk niet aan één plek gebonden. Zo kan jij op avontuur gaan wanneer jij wilt! Met een nieuwe of tweedehandse caravan van o.a. Hobby, Swift of Sterkeman reis je snel en gemakkelijk van stad naar stad en zie je de mooiste plekken. Het fijne van een caravan is dat waar je ook bent, je altijd gebruik kan maken van jouw eigen toilet, douche, bed en servies. Dus ga je graag op avontuur, maar vind je het ook fijn om altijd jouw eigen spullen bij te hebben? Bezoek dan eens onze Coppens Rekreatie showroom. Ben je er over aan het nadenken om je camper of caravan te verkopen, maak dan gebruik van het verkoop/inruil formulier voor caravans en campers.

Caravan kopen? Waar moet ik op letten?

Welke indeling van uw nieuwe caravan kiest u? Voor de indeling van uw nieuwe caravan zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Gaat u voor een groot tweepersoonsbed? Kinderbedden? Of heeft u liever meer ruimte in het zitgedeelte? Bij het uitkiezen van een nieuwe caravan zijn dit dingen waar u over na moet denken. Bij Coppens Rekreatie, een van de ervaren caravan dealers van Noord-Brabant, kunt u beslist een caravan kopen met een indeling die voldoet aan uw wensen. Neem een kijkje op onze website voor al de verschillende indelingsmogelijkheden of kom langs in onze showroom.