De specialist in kamperen! Alleen voortenten online te bestellen. 

Nieuwe caravans

Heeft u plannen om te gaan kamperen, maar zoekt u nog een caravan. Dan wilt u wellicht een nieuwe caravan kopen. Bij Coppens Rekreatie bent u dan op de juiste plek. Met een ruim aanbod aan caravans bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. Neem dus snel een kijkje in onze showroom of tussen ons assortiment online.Caravan dealer met nieuwe caravans

Het kampeerseizoen is volgens ons de fijnste tijd van het jaar. Bent u op zoek naar een caravan dealer waar u een nieuwe caravan kunt kopen? Bij Coppens Rekreatie vindt u een groots aanbod aan nieuwe showmodellen. In ons assortiment vindt u nieuwe caravans, waaronder nieuwe Hobby caravans. We hebben nu wel meer dan 50 Hobby modellen in de showoom. Komt u langs in onze Coppens Rekreatie showroom, dan vindt u alle 250 modellen onder één dak. Op deze manier kunt u ons aanbod vergelijken om zo een goede keuze te kunnen maken. Als u er niet uitkomt leidt ons team u graag rond langs de caravans en zoeken zij samen met u de caravan die precies aansluit bij uw behoeftes.

Rond touren in uw nieuwe caravan

Met een caravan kunt u deze zomer pas echt genieten van uw vrijheid. U bent namelijk niet aan één plek gebonden. Zo kunt u op avontuur gaan wanneer u wilt! Met een nieuwe of tweedehandse caravan van o.a. Hobby, Swift of Sterkeman reist u snel en gemakkelijk van stad naar stad en ziet u de mooiste plekken. Het fijne van een caravan is dat waar u ook bent, u altijd gebruik kunt maken van uw eigen toilet, douche, bed en servies. Dus gaat u graag op avontuur, maar vindt u het ook fijn om altijd uw eigen spullen bij te hebben? Bezoek dan eens onze Coppens Rekreatie showroom.

Nieuwe caravan kopen? Waar moet ik op letten?

Welke indeling van uw nieuwe caravan kiest u? Voor de indeling van uw nieuwe caravan zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Gaat u voor een groot tweepersoonsbed? Kinderbedden? Of heeft u liever meer ruimte in het zitgedeelte? Bij het uitkiezen van een nieuwe caravan zijn dit dingen waar u over na moet denken. Bij Coppens Rekreatie, een van de ervaren caravan dealers van Noord-Brabant, kunt u beslist een caravan kopen met een indeling die voldoet aan uw wensen. Neem een kijkje op onze website voor al de verschillende indelingsmogelijkheden of kom langs in onze showroom.