LET OP: Levertijd 3-5 werkdagen. Alleen voortenten online te bestellen. Overige artikelen te koop in de winkel.

Nieuw 2022

Nieuwe Caravans

Nieuwe caravan kopen? Bekijk ons uitgebreide assortiment.

Caravan dealer

Een nieuwe caravan kunt u kopen bij een van de meest ervaren caravan dealers van Nederland. Bij Coppens Rekreatie heeft u de keuze uit verschillende modellen van het toonaangevende merk Hobby. . Met ons ruime assortiment zit er voor elke kampeerder een geschikte caravan bij.

Als u op zoek bent naar een nieuwe caravan is het van belang dat de caravan die u koopt voldoet aan al uw wensen en eisen. Zo is het belangrijk om te letten op het aantal personen dat met de caravan gaat reizen. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden voor het aanpassen van de caravan. U kunt kiezen voor een goede airconditioning of verwarming, een fietsendrager of bijvoorbeeld een elektrisch parkeersysteem. Voor goed advies voor het kopen van uw nieuwe caravan en de verschillende opties gaat u naar Coppens Rekreatie, een van de ervaren caravan dealers van Noord-Brabant.
Welke indeling van uw nieuwe caravan kiest u?
Voor de indeling van uw nieuwe caravan zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Gaat u voor een groot tweepersoonsbed? Kinderbedden? Of heeft u liever meer ruimte in het zitgedeelte? Bij het uitkiezen van een nieuwe caravan zijn dit dingen waar u over na moet denken. Bij Coppens Rekreatie, een van de ervaren caravan dealers van Noord-Brabant, kunt u beslist een caravan kopen met een indeling die voldoet aan uw wensen. Neem een kijkje op onze website voor al de verschillende indelingsmogelijkheden of kom langs in onze showroom.

Bekijk de caravans op onze website en in onze showroom
Gaat u binnenkort op vakantie met de meest geschikte caravan? Bekijk de verschillende modellen en uitvoeringen op onze website of kom langs in onze winkel met een oppervlakte van 10.000 m². Bel naar (0499) 36 50 00 voor meer informatie over onze caravans.

Goedkope caravan

Ben je op zoek naar een goedkope caravan? Wij hebben een ruim aanbod in alle prijs klasse.