Vanaf nu iedere vrijdag koopavond tot 21:00! 

Nieuwe caravans

U heeft plannen gemaakt om deze zomer te gaan kamperen en nu ben je op zoek naar een nieuwe caravan. Bij Coppens Rekreatie hebben wij een ruim assortiment caravans van hoogwaardige merken. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom of bezoek onze website.Hobby caravan dealer met nieuwe showmodellen 

Coppens Rekreatie heeft een ruim aanbod nieuwe caravans. Met ruim 40 hobby modellen in onze showroom is Coppens Rekreatie de grootste aanbieder en Hobby dealer van Nederland. Deze 2024 modellen kunnen dan ook uit voorraad geleverd worden. Heeft u op de caravan beurs iets gezien wat u aansprak? Op onze locatie in Best zijn er altijd een aantal specialisten op de werkvloer die u graag helpen bij het vinden van de perfecte nieuwe caravan. Hier kunt u in alle rust de caravans bekijken en alle vragen stellen die u heeft. 

Toeren met uw nieuwe caravan

Ga op vakantie deze zomer en geniet van volledige vrijheid. Deze vrijheid krijgt u door middel van een caravan. Met een zeer groots assortiment is Coppens Rekreatie de perfecte plek om u te verdiepen in wat u zoekt in een nieuwe caravan. Wilt u een dag een stad bezoeken maar de dag erna toch weer de rust opzoeken, dat kan allemaal met een caravan. Door de ruime caravans die Coppens Rekreatie onder andere aanbiedt heeft u ook de keuze om voor luxe te gaan. Zo kunt u alle fabrieksopties doorgeven die u graag in uw nieuwe caravan wilt hebben en wij zorgen dat het er komt. Wanneer de caravan al geproduceert is en u toch nog een aantal wensen heeft, zijn deze uiteraard bespreekbaar. Coppens Rekreatie kan altijd de in- of opbouw van verschillende opties voor u verzorgen. De nieuwe Hobby caravans komen regelrecht uit de fabriek naar Coppens Rekreatie gebracht. Zo bent u gegarandeerd van een splinternieuwe caravan. Ga met een goed gevoel op vakantie met een nieuwe caravan van Coppens Rekreatie.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een nieuwe caravan?

Door alle nieuwe ontwikkelingen snappen wij dat het soms lastig is wat u allemaal in uw nieuwe Caravan wilt hebben. Door onze specialisten die elke dag bezig zijn met de nieuwste snufjes in de caravanbranche, krijgt u het beste advies op maat. Zij lopen met u mee en zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u wilt. Of u nu op zoek bent naar een extra kinderbed, bedverbreding, vloerverwarming of een grotere leefruimte. Natuurlijk is een mover, fietsendrager of airco ook allemaal mogelijk. Onder het genot van een kop koffie wordt de perfecte nieuwe caravan voor u samengesteld.

Kies voor kwaliteit en avontuur bij Coppens Rekreatie.

Door de 50 jaar ervaring van Coppens Rekreatie zijn wij experts in nieuwe caravans. Bij ons vindt u de allernieuwste modellen, waarbij uw wensen voorop staan. Op onze site staat een groot deel van onze collectie, toch raden we u aan om een kijkje in onze showroom te nemen. Hier staan alle nieuwe Hobby caravans en kunt u uitgebreid rondkijken, daarnaast kunnen wij altijd advies op maat geven. Kom dus zeker eens gezellig langs in onze showroom in Best en vind uw ideale nieuwe caravan.