De specialist in kamperen! Alleen voortenten online te bestellen. 

Hobby caravans 2022

Hobby Caravans 2023

Coppens Rekreatie is dé Hobby caravan dealer van Nederland. Wij krijgen alle modellen van Hobby op show!!! Bij ons is er het hele jaar door beurs!!!

Hobby series: Beachy, On tour, De Luxe, Excellent Edition, Excellent, Prestige en Maxia.

Zoekt u een nieuwe Hobby caravan, dan bent u bij ons op het juiste adres. Kom de nieuwe modellen bekijken in onze mega showroom van 15.000 m2.
De meeste modellen komen vanaf Oktober 2023 bij ons binnen!

 

HOBBY ON TOUR 2023

HOBBY DE LUXE 2023

HOBBY EXCELLENT EDITION 2023

HOBBY EXCELLENT 2023

HOBBY PRESTIGE 2023

HOBBY MAXIA 2023

HOBBY BEACHY 2023

Hobby caravan dealer

Bij Coppens Rekreatie vind u alle Hobby caravans. Wij hebben alle modellen in onze showroom staan die u het gehele jaar kunt bekijken. De showroom heeft een oppervlakte van 15.000 vierkante meter en in deze showroom verkopen we verschillende types caravans van Hobby. Voorbeelden van modellen zijn ‘Beachy’, ‘De Luxe’, ‘Excellent’, ‘Prestige’ en ‘Maxia’. Er zijn caravans van iedere grootte en lengte beschikbaar, voor zowel koppels als groepen. Zo kun je bijvoorbeeld de ‘Beachy’ caravan halen voor de ideale stranddagen. Ook zijn er verschillende keuzes in luxe campers. Deze zijn uitgerust met vele handige snufjes en toepassingen. Ook kunnen wij kunnen onszelf zelfs de grootste Hobby caravan verkoper van Nederland noemen.

De Hobby Caravans 2023 catalogus:

De Hobby Beachy 2023 catalogus:

DE HOBBY BEACHY

Binnen en buiten zijn er geen tegenstellingen bij de Beachy. Natuurlijke materialen en stoffen zorgen voor het strandgevoel. En met een paar simpele stappen verplaats je de eet- en zithoek naar buiten, voor je eigen deur. Veel opbergruimte, gezellige slaapplekken en een praktische keuken horen natuurlijk ook bij het feest.

Verkrijgbaar in drie modellen: de 360, 420 en 450.

 

 

Zorgeloos op reis

Bij Coppens Rekreatie kun je niet alleen een mooie Hobby caravan kopen, maar doen we ook onderhoudsbeurten en reparaties. Zo zorgen we ervoor dat alle caravans in een uitstekende conditie blijven. De werkplaats bevat alle benodigdheden voor een uitstekend uitgevoerde reparatie. Daarbij doen we bijvoorbeeld ook vochtcontroles en de montage van accessoires. Na de onderhoudsbeurt kunt u zorgeloos naar uw vakantiebestemming op reis! Heeft u nog geen caravan? En hebt u interesse in een nieuwe Hobby occasion? Dan kunt u bij ons altijd binnenlopen. Wij hebben de Hobby caravans klaarstaan in onze showroom. U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom, met of zonder caravan. De koffie in de koffiecorner staat voor u klaar.

Hobby caravans kopen bij Coppens

Hobby is een groot bedrijf die betrouwbare caravans en kampeerauto’s levert. Hobby heeft zelfs 40% van de wereldwijde export van caravans in handen. Daarbij heeft Hobby 350 contractuele dealers in Europa. In Nederland is Coppens Rekreatie hiervan de grootste. Elk jaar zorgen Hobby en haar gemotiveerde werknemers ervoor dat de mooiste caravans worden gebouwd. Het comfort van deze caravans zorgt voor veel tevreden klanten. Door de grote hoeveelheid modellen die Coppens Rekreatie aanbied, kan er altijd een goede keuze worden gemaakt. De werknemers weten precies wat je zoekt en staan voor u klaar met een glimlach.

Onder voorbehoud van prijswijzigingen, technische veranderingen, druk- en zetfouten.