Hobby Caravans

HOBBY ONTOUR 2020

Caravan Ontour
 • 4 designs inclusief 1 met een kinderbed
 • Geen voertuig van over 2,20 meter in lengte
 • Niet aangepast interier

HOBBY DE LUXE 2020

Caravan De Luxe
 • 18 designs inclusief 6 met een kinderbed, 2 met drop-down bedden, 2 met queen-size bedden en 1 met grote badkamer achterin
 • Nieuw designs: 440 SF, 460 SFf, 540 FU, 540 UFf, 650 KFU
 • Niet aangepast interier

HOBBY DE LUXE EDITION 2020

Caravan De Luxe Edition
 • 6 designs inclusief 4 met een kinderbed
 • Gestopt met de: 440 SF & 460 LU
 • Niet aangepast interier

HOBBY EXCELLENT 2020

Caravan Excellent
 • 13 designs inclusief 3 met een groter badkamer achterin en 2 met queen-size bedden
 • Gestopt met de: 560 KMFe
 • Nieuw designs: 650 UMFe

HOBBY PRESTIGE 2020

Caravan Prestige
 • 11 designs inclusief 2 kinderbed ontwerpen, 5 met een grote badkamer in de achterkant en 1 ontwerp met queen-size bed
 • Gestopt met de: 540 FU, 650 KFU, 650 UMFe
 • Nieuw designs: 560 FC & 720 WQC

HOBBY PREMIUM 2020

Caravan Premium
 • 6 designs inclusief 1 kinderbed ontwerp, 1 met een grote badkamer in de achterkant en 1 ontwerp met queen-size bed      


Coppens Rekreatie de Hobby verdeler van Nederland


Nieuwe en tweedehands caravans Hobby

Nieuwe en tweedehandse caravans van Hobby bij Coppens Rekreatie. Wil je niet altijd aan één plek gebonden zijn, maar op avontuur gaan wanneer jij wilt? Met een tweedehandse caravan van Coppens Rekreatie reis je van plaats naar plaats en ontdek je de mooiste steden. Naast avontuur, geeft een caravan van o.a. Hobby, Fendt, Knaus, Adria, Dethleffs, Burstner, Caravelair, Sterckeman, Swift, Sprite, LMC, Wilk, Hymer, Eriba  jou ook een thuis. Waar je ook bent, je kan altijd gebruik maken van jouw eigen bed, douche, kasten en keuken. Voor de kampeerders die dus graag op avontuur gaan, maar ook gehecht zijn aan zijn of haar eigen spullen: kom eens langs in de Coppens Rekreatie showroom en laat je adviseren! Bij ons vind je vele tweedehands caravans van de merken als Hobby, Fendt, Knaus, Adria, Dethleffs, Burstner, Caravelair, Sterckeman, Swift, Sprite, LMC, Wilk, Hymer, Eriba  voor een aantrekkelijke prijs. Zo houd je geld over voor op vakantie! Groot aanbod van nieuwe en tweedehandse caravans bij Coppens Rekreatie.

Bij Coppens Rekreatie vind je een groot aanbod aan tweedehandse caravans. De modellen komen uit het jaar 2000 tot 2020 en zijn allemaal in goede staat. Bij binnenkomst worden ze namelijk gekeurd op schade en lekkages.

Waan je alvast in de vakantiesferen en kom langs bij Coppens Rekreatie! Je vindt het grote aanbod aan tweedehandse caravans allemaal in onze overdekte showroom. Hierdoor kan jij eenvoudig een keuze maken. Kan je niet kiezen? Het Coppens Rekreatie team vertelt jou alles wat je moet weten. Zo maak jij zeker de beste keuze! BOVAG caravan check bij Coppens Rekreatie

Bij de aanschaf van een tweedehandse caravan wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een veilige en kwalitatief goede caravan! Laat daarom jouw tweedehandse caravan checken bij Coppens Rekreatie. Wij zijn een erkend BOVAG bedrijf en voeren de onderhoudsbeurt dan ook uit volgens de BOVAG normen. Onze Coppens Rekreatie keurmeesters checken jouw caravan nauwkeurig. Lopen zij tegen problemen of verbeterpunten aan, dan melden zij dit direct. Een reparatie wordt namelijk pas uitgevoerd als jij toestemming geeft.  Zo weet je altijd waar je aan toe bent!  Is de caravan goedgekeurd, dan krijg je van ons de BOVAG onderhoudsticker. Deze zomer ga jij gegarandeerd veilig op pad.                                             

Nieuw Hobby caravans 2020

Hier vindt u het hele overzicht van de nieuwe indelingen, het nieuwe interieur en de nieuwe modellen. Nieuwsgierig? Lees dan vlug verder.

De nieuwe Hobby 2020 caravans  met nieuwe modellen en indelingen staan weer voor de deur. De nieuwkomer uit 2020, de Hobby Ontour, kent in het nieuwe jaar vier indelingen waarvan twee met kinderbedden. De meest verkochte familie caravan de Hobby De Luxe bied de meeste keus met maarliefst twaalf indelingen, waarvan vijf met kinderbedden. Wil je wat groter kamperen en zoek je een caravan met een sportieve look of mooie bekleding, met keuze uit diverse indelingen, dan kan je terecht bij de Hobby De Luxe Edition, Hobby Excellent en Hobby Prestige. Ga je voor een luxere caravan met unieke uitstraling met premium bekleding? Dan is de Hobby Premium een perfecte caravan voor u.                                                   

De klantenservice staat voor u klaar

(0499) 36 50 00

(Keuzemenu 3)


Openingstijden service center


Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 12.30 uur en 13.00 - 17.30 uur
Donderdag (avond 1/4 - 1/9) 09.00 - 12.30 uur en 13.00 - 20.30 uur
Zaterdag 10.00 - 12.30 uur en 13.00 - 15.30 uur