De specialist in kamperen! Alleen voortenten online te bestellen. 

Caravan kopen

Wilt u een caravan kopen? Coppens Rekreatie heeft het grootste aanbod nieuwe en tweedehandse caravans, met meer dan 50 hobby modellen in onze showroom. Met dit brede scala aan caravans kunnen wij bijna altijd aan uw wensen en behoeften voldoen. Ons team met ervaren medewerkers in de branche staan altijd voor u klaar en kunnen u helpen met al uw vragen omtrent caravans.Caravan winkel met het grootste aanbod

Coppens Rekreatie heeft meer dan 250 modellen in ons aanbod, met het grootste assortiment in hobby caravans van Europa. Door dit ruime assortiment heeft u een zeer ruime keuze. Onze medewerkers helpen u graag om al uw wensen en behoeften te verwerken in uw droomcaravan. Het vinden van de perfecte indeling is vaak een complex proces, zo zijn er veel verschillende indelingsmogelijkheden. U kunt kiezen voor een extra groot bed, kinderbedden of juist een groter zitgedeelte.

Waar moet je op letten bij het kopen van een caravan?

De juiste indeling van een caravan is misschien wel het belangrijkste aspect bij de aankoop van een nieuwe caravan. Bij Coppens Rekreatie willen wij u graag helpen bij de juiste keuze te maken. Onze medewerkers staan voor u klaar om advies op maat te geven. U krijgt alle indelingsmogelijkheden te zien om zo de perfecte caravan samen te stellen. Met onze jarenlange ervaring in de branche kennen wij alle ins en outs van de verschillende merken en modellen.

Verkoop of inruil van je caravan

U kunt natuurlijk ook uw caravan verkopen of in willen ruilen. Bij Coppens Rekreatie kunt u uw caravan verkopen of inruilen door middel van een formulier. Door dit formulier online in te vullen op onze website, nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehandse caravan, bij Coppens Rekreatie heeft u keuze genoeg. Kom langs in onze showroom in Noord-Brabant of bekijk ons aanbod op onze website en vind de caravan die bij u past!