Vanaf nu iedere vrijdag koopavond tot 21:00! 

Nieuwe camper kopen

Ben je van plan om te gaan kamperen in de zomer en zoek je daarvoor nog een caravan? Dan ben je bij Coppens Rekreatie op het juiste adres. Met heel veel nieuwe campers van allerlei soorten merken, hebben wij de perfecte camper voor iedere klant. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan snel een kijkje in onze showroom of scroll gauw naar beneden.

Nieuwe Camper kopen

Een nieuwe camper kopen doe je niet zomaar. De keuze van een nieuwe camper hangt namelijk van een aantal factoren af. Zo is de grootte van de nieuwe camper interessant maar bv. ook het aantal slaapplekken of het bouwjaar. De grootte van de nieuwe campers verschillen heel erg. Zo hebben we campers voor het hele gezin, maar ook wat kleinere campers voor twee personen. Daarnaast is het bouwjaar belangrijk bij het kopen van een nieuwe camper. Coppens Rekreatie is dealer van Hobby, LMC en Carado campers en kunnen deze nieuw uit voorraad leveren. Als dealer zijn wij gespecialiseerd in deze merken en daarnaast hebben we alle kennis in huis om u te helpen met alle vragen omtrent de aanschaf van een camper. 

Verschillende nieuwe campers 2024

Ieder jaar wordt ons aanbod uitgebreid met nieuwe campers. Ook dit jaar met nieuwe campers uit 2024. Nieuwer dat dit wordt het niet. Zo garanderen wij jou de beste kwaliteit en een prachtige camper in een top conditie. De nieuwe campers uit 2024 bij Coppens Rekreatie zijn er in alle soorten en maten. Met merken als Carado, Hobby of LMC is er voor ieder wat wils.

Camper kopen nieuw bij Coppens Rekreatie

Een camper kopen in nieuwstaat is natuurlijk wat iedereen het liefste wil. Deze nieuwe campers zijn natuurlijk van topkwaliteit. Bij Coppens Rekreatie hebben we de perfecte nieuwe camper voor jouw gezin. Zo kan jij met genoeg ruimte voor bagage en de kids onbezorgd op vakantie. Met de keus uit verschillende merken en type campers kan de keus heel moeilijk zijn. Bij Coppens Rekreatie adviseren we je daarom graag in onze showroom. Kom dus snel een kijkje nemen en geniet van onze service en kwaliteit.