Vanaf nu iedere vrijdag koopavond tot 21:00!

Hobby Campers

HOBBY CAMPERS 2024

Wil je eenvoudig, ontspannen en veilig reizen? De mobiele campers van Hobby staan al meer dan 50 jaar garant voor deze kwaliteiten.

De ‘Made in Germany’ campers van Hobby staan bekend om haar uitstekende kwaliteit en functionaliteit. Hierdoor is het voor velen een favoriet merk voor caravaning in Europa.

Een van de andere kenmerken van een Hobby camper is dat de campers allemaal beschikken over een All-Inclusive uitrusting. Dit zorgt voor absoluut comfort en een zorgeloze start van de vakantie.

Bij Coppens Rekreatie hebben wij nieuwe Hobby campers voor je klaarstaan. Ook de Hobby 2024 modellen. Kom gerust een kijkje nemen in onze mega showroom van 15.000 m2 in Best.

HOBBY OPTIMA ONTOUR EDITION 2024

HOBBY OPTIMA ONTOUR 2024

HOBBY OPTIMA ONTOUR ALKOOF 2024

HOBBY OPTIMA DELUXE 2024

HOBBY VANTANA ONTOUR EDITION 2024

HOBBY VANTANA DE LUXE 2024

HOBBY MAXIA VAN 2024

Onder voorbehoud van prijswijzigingen, technische veranderingen, druk- en zetfouten.

Coppens Rekreatie dé Hobby dealer van Nederland


Nieuwe en tweedehands campers

Bij Coppens Rekreatie vindt u alle Hobby camper modellen:
– Optima Ontour Edition V65 GE en V65 GQ.
– Optima Ontour T65 FL, T65 GE, T70 F, T70 E, T65 HKM en T65 HFL.
– Optima Ontour Alkoof A65 KM en A70 GFM.
– Optima De Luxe T65 GE, T70 GE, T70 F, T70 E en T75 HGE.
– Vantana Ontour Edition K60 FT en K65 ET.
– Vantana De Luxe K60 FT en K65 ET.
– Maxia Van 680 ET

Hobby campers 2024

Met onze nieuwe campers van Hobby bij Coppens Rekreatie kun je heerlijk op avontuur gaan. Waar en wanneer je maar wilt. Reis met het ultieme gemak van plaats naar plaats en ontdek de mooiste steden. Een camper van Hobby is goed ingericht en houdt rekening met de behoeftes van haar klanten. Het Duitse bedrijf weet namelijk heel goed dat de binnenkant van een camper ook belangrijk is. Het is immers de plek waar je lekker wegkruipt na een lange vakantiedag. De campers zijn uitgerust met praktische dingen zoals grote lades, een slimme koelkast en een ruimte kook- werkruimte.

Nieuwe Hobby campers

De nieuwe Hobby campers zijn uitgerust met de nieuwste snufjes technologie. Het bedrijf heeft namelijk de HOBBYCONNECT app ontwikkeld. Hiermee kun je de boordtechniek van je voertuig regelen op je smartphone of tablet. Denk hierbij aan de accustatus en tankniveaus controleren, de airco of verwarming activeren en de lichtinstellingen opslaan.

Verschillende Hobby modellen

Coppens Rekreatie heeft een interessant aanbod Hobby campers klaarstaan in de showroom. Denk hierbij aan verschillende modellen zoals de Optima Ontour, Optima Deluxe, Vantana Ontour, Vantana Deluxe of de Maxia 2024. Ook van buiten ziet de Hobby camper er goed uit. Bij binnenkomst controleren wij de campers op schade en lekkages. Hierdoor krijg je geen ongewenste verassingen. Kun je niet kiezen uit alle Hobby 2024 modellen die we hebben, of heb je vragen? Dan helpt ons team je graag mee. Vraag gerust een van onze werknemers in onze overdekte showroom.