Alleen voortenten online te bestellen. Overige artikelen te koop in de winkel.

Verkopen/inruilen

Caravan of camper verkopen of inruilen

Caravan of camper inkoop laten regelen door een echte specialist? Dat is waarvoor u Coppens Rekreatie inschakelt. Wij zijn een specialist in kampeerbenodigdheden en we bieden een zeer ruim assortiment met daarin nieuwe en tweedehandse caravans, campers, tenten en luifels. Ook voor de juiste kampeeraccessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u uitsluitend producten van gerenommeerde merken, zodat u zeker weet dat u hoogwaardige kwaliteit ontvangt. Maar niet alleen voor kampeerbenodigdheden bent u bij ons op de juiste plek. Wij zijn altijd op zoek naar gebruikte campers en caravans. Voor de inkoop van caravans en campers komt u dus ook naar Coppens Rekreatie!


Wilt u uw caravan of camper verkopen?


Gebruikt u uw camper of caravan eigenlijk helemaal niet? Of wilt u zelf een nieuw model aanschaffen, maar is uw oude caravan nog in optimale staat? Bij Coppens Rekreatie zijn we altijd op zoek naar gebruikte campers en caravans vanaf 2001. Dit mogen campers en caravans van allerlei merken zijn, want wij regelen de inkoop van allerlei soorten en merken. Heeft u, naast een specialist in inkoop van uw caravan of camper, een inkoper van stapelbedden, vaste bedden, tademassers en andere accessoires nodig? Ook dan bent u bij Coppens Rekreatie terecht.


Waarom kiezen voor Coppens Rekreatie als het gaat om de inkoop van campers of caravans


Waarom zou u kiezen voor Coppens Rekreatie wanneer u uw caravan of camper wilt gaan verkopen? Wij zijn een RDW erkend bedrijf, wat betekent dat wij uitstekende kwaliteit en dienstverlening leveren. Ook beschikken wij over een zeer ruime ervaring: we zijn namelijk al 40 jaar een erkend dealerbedrijf. Verkoopt u uw camper of caravan aan Coppens Rekreatie, dan krijgt u daarnaast het inkoopbedrag dezelfde dag nog uitbetaald. Uiteraard wilt u een aantrekkelijke prijs ontvangen voor uw camper of caravan. Bij Coppens Rekreatie bieden wij altijd scherpe prijzen voor occasions.

Inkoop caravans

Vul direct het formulier in en wij nemen contact met u op!


Heeft u een caravan of camper die u wilt verkopen? Kies dan voor de uitgebreide service omtrent de inkoop van een camper of caravan van Coppens Rekreatie. De inkoop van campers en caravans regelen wij graag op een professionele manier. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in om uw caravan of camper aan ons aan te bieden. Wij zullen aan de hand van de opgegeven informatie contact met u opnemen. Vragen over de inkoop van campers of caravans? Bel dan naar (0499) 36 50 00.

Gegevens Camper/Caravan


Foto's


Uw contactgegevens