Vanaf nu iedere vrijdag koopavond tot 21:00!

Carado Campers

Carado Campers 2024

Coppens Rekreatie is dé Carado Camper dealer van Nederland!
Hier vindt u het hele overzicht van de nieuwe indelingen, het nieuwe interieur en de nieuwe modellen. Nieuwsgierig? Lees dan vlug verder!

De Carado I-serie / Integralen, T-serie / Halfintegralen, A-serie / Alkoven, V-serie / Vans en de CV-serie / Camper Vans. 

Zoekt u een nieuwe camper? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Kom de nieuwe modellen bekijken in onze mega showroom van 15.000 m2.

 

Carado campers I-modellen 2024

Integralen

Carado campers T-modellen 2024

Halfintegralen

Carado campers A-modellen 2024

Alkoven

Carado campers CV-modellen 2024

Camper Vans

Carado campers V-modellen 2024

Vans

Onder voorbehoud van prijswijzigingen, technische veranderingen, druk- en zetfouten.

Nieuwe en tweedehands CARADO campers

Bij Coppens Rekreatie vindt u alle Carado camper modellen:

Nieuwe en tweedehandse campers en caravans bij Coppens Rekreatie. Als dealer van Hobby, LMC en Carado kunnen we in alle informatie voorzien hierin. Wil je niet altijd aan één plek gebonden zijn, maar op avontuur gaan wanneer jij wilt? Met een tweedehandse caravan van Coppens Rekreatie reis je van plaats naar plaats en ontdek je de mooiste steden. Naast avontuur, geeft een caravan van o.a. Hobby, Fendt, Knaus, Adria, Dethleffs, Burstner, Caravelair, Sterckeman, Swift, Sprite, LMC, Wilk, Hymer, Eriba, jou ook een thuis. Waar je ook bent, je kan altijd gebruik maken van jouw eigen bed, douche, kasten en keuken. Voor de kampeerders die dus graag op avontuur gaan, maar ook gehecht zijn aan zijn of haar eigen spullen: kom eens langs in de Coppens Rekreatie showroom en laat je adviseren! Bij ons vind je vele tweedehands caravans van de merken als Hobby, Fendt, Knaus, Adria, Dethleffs, Burstner, Caravelair, Sterckeman, Swift, Sprite, LMC, Wilk, Hymer en Eriba voor een aantrekkelijke prijs. Zo houd je geld over voor op vakantie! Groot aanbod van nieuwe en tweedehandse caravans bij Coppens Rekreatie.

Bij Coppens Rekreatie vind je een groot aanbod aan tweedehandse campers en caravans. De modellen komen uit het jaar 2000 tot 2024 en zijn allemaal in goede staat. Bij binnenkomst worden ze namelijk gekeurd op schade en lekkages.