Let op: i.v.m. Kerst zijn wij van 24 december t/m 1 januari gesloten! 

Carado Campers

Carado Campers 2023

Coppens Rekreatie is dé Carado Camper dealer van Nederland!
Hier vindt u het hele overzicht van de nieuwe indelingen, het nieuwe interieur en de nieuwe modellen. Nieuwsgierig? Lees dan vlug verder!

De Carado I-serie / Integralen, T-serie / Halfintegralen, A-serie / Alkoven, V-serie / Vans en de CV-serie / Camper Vans. 

Zoekt u een nieuwe camper? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Kom de nieuwe modellen bekijken in onze mega showroom van 15.000 m2.

 

Carado campers I-modellen 2023

Integralen

Carado campers T-modellen 2023

Halfintegralen

Carado campers A-modellen 2023

Alkoven

Carado campers CV-modellen 2023

Camper Vans

Carado campers V-modellen 2023

Vans

Onder voorbehoud van prijswijzigingen, technische veranderingen, druk- en zetfouten.

Nieuwe en tweedehands CARADO campers

Bij Coppens Rekreatie vindt u alle Carado camper modellen:

Nieuwe en tweedehandse campers en caravans van Hobby bij Coppens Rekreatie. Wil je niet altijd aan één plek gebonden zijn, maar op avontuur gaan wanneer jij wilt? Met een tweedehandse caravan van Coppens Rekreatie reis je van plaats naar plaats en ontdek je de mooiste steden. Naast avontuur, geeft een caravan van o.a. Hobby, Fendt, Knaus, Adria, Dethleffs, Burstner, Caravelair, Sterckeman, Swift, Sprite, LMC, Wilk, Hymer, Eriba, jou ook een thuis. Waar je ook bent, je kan altijd gebruik maken van jouw eigen bed, douche, kasten en keuken. Voor de kampeerders die dus graag op avontuur gaan, maar ook gehecht zijn aan zijn of haar eigen spullen: kom eens langs in de Coppens Rekreatie showroom en laat je adviseren! Bij ons vind je vele tweedehands caravans van de merken als Hobby, Fendt, Knaus, Adria, Dethleffs, Burstner, Caravelair, Sterckeman, Swift, Sprite, LMC, Wilk, Hymer en Eriba voor een aantrekkelijke prijs. Zo houd je geld over voor op vakantie! Groot aanbod van nieuwe en tweedehandse caravans bij Coppens Rekreatie.

Bij Coppens Rekreatie vind je een groot aanbod aan tweedehandse camers en caravans. De modellen komen uit het jaar 2000 tot 2021 en zijn allemaal in goede staat. Bij binnenkomst worden ze namelijk gekeurd op schade en lekkages.

Waan je alvast in de vakantiesferen en kom langs bij Coppens Rekreatie! Je vindt het grote aanbod aan tweedehandse caravans allemaal in onze overdekte showroom. Hierdoor kan jij eenvoudig een keuze maken. Kan je niet kiezen? Het Coppens Rekreatie team vertelt jou alles wat je moet weten. Zo maak jij zeker de beste keuze!

BOVAG caravan check bij Coppens Rekreatie

Bij de aanschaf van een tweedehandse caravan wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een veilige en kwalitatief goede caravan! Laat daarom jouw tweedehandse caravan checken bij Coppens Rekreatie. Wij zijn een erkend BOVAG bedrijf en voeren de onderhoudsbeurt dan ook uit volgens de BOVAG normen. Onze Coppens Rekreatie keurmeesters checken jouw caravan nauwkeurig. Lopen zij tegen problemen of verbeterpunten aan, dan melden zij dit direct. Een reparatie wordt namelijk pas uitgevoerd als jij toestemming geeft.  Zo weet je altijd waar je aan toe bent!  Is de caravan goedgekeurd, dan krijg je van ons de BOVAG onderhoudssticker. Deze zomer ga jij gegarandeerd veilig op pad.

Nieuw Carado campers 2021

Hier vindt u het hele overzicht van de nieuwe indelingen, het nieuwe interieur en de nieuwe modellen. Nieuwsgierig? Lees dan vlug verder.

De nieuwe Hobby 2021 caravans en campers met nieuwe modellen en indelingen staan weer voor de deur. De nieuwkomer uit 2021, de Hobby Ontour, kent in het nieuwe jaar vier indelingen waarvan twee met kinderbedden. De meest verkochte familie caravan de Hobby De Luxe biedt de meeste keus met maar liefst twaalf indelingen, waarvan vijf met kinderbedden. Wil je wat groter kamperen en zoek je een caravan met een sportieve look of mooie bekleding, met keuze uit diverse indelingen, dan kan je terecht bij de Hobby De Luxe Edition, Hobby Excellent en Hobby Prestige. Ga je voor een luxere caravan met unieke uitstraling met premium bekleding? Dan is de Hobby Premium een perfecte caravan voor u.