Vanaf nu iedere vrijdag koopavond tot 21:00! 

Camper Occasions

Op zoek naar een camper? Geef een tweedehands camper een nieuw leven en koop uw camper occasion bij Coppens Rekreatie.

Geef een tweedehands camper een nieuw leven

Bij Coppens Rekreatie verkopen we tweedehands campers die ideaal zijn voor uw vakantie! Campers zijn compact en mobiel, wat het een goede investering maakt wanneer u met een groepje of als koppel wilt gaan touren. Op onze website ziet u in een oogopslag de prijs, het bouwjaar en het aantal slaapplaatsen. Zo kunt u snel maar effectief door alle campers heen scrollen, totdat u uw wens heeft gevonden. Daarbij bieden we verschillende merken van tweedehands campers aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Adria, Chausson, Hobby en Volkswagen. Natuurlijk verkopen wij ook nog meer merken. Kijk gerust even rond hieronder. Bij vragen bent u altijd vrij om te bellen.

Tweedehands campers en occasions

In onze showroom hebben we een breed assortiment aan tweedehands campers en occasions. Verder hebben we een ruim assortiment aan producten die u mee kunt nemen op uw camper vakantie. Voorbeelden hiervan zijn stoelen, koelboxen, barbecues, luchtbedden en kooktoestellen. We verkopen verschillende types campers voor iedere gelegenheid. Ze zijn geschikt voor iedere voorkeur en zijn voorzien van de juiste kwaliteit. We hebben meer dan 250 modellen aan caravans en campers voor u klaarstaan in de showroom. Daarbij kunt u ook gelijk alle benodigdheden voor die camper of caravan kopen. Wij geven u graag een passend advies voor alle vragen die u hebt.

Camper occasions bij Coppens

Coppens Rekreatie is dé specialist in kampeerartikelen. We zijn al 50 jaar aanbieder van campers, caravans en kampeerartikelen. Bent u op zoek naar een tweedehands camper? Ons deskundige personeel helpt u graag. Wij zorgen daarmee voor een onbezorgde vakantie en een leuke reis! Ook zorgen wij voor het onderhoud en de service aan uw caravan. U hoeft u dus geen zorgen te maken bij schade of problemen. Coppens Rekreatie is te vinden in Best, en is makkelijk bereikbaar vanuit de snelwegen. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Tevens kunt u uw kinderen meenemen. Deze kunnen veilig spelen in de speelhoek terwijl u kijkt naar alle modellen caravans en campers. U bent dus van harte welkom.