Vanaf nu iedere vrijdag koopavond tot 21:00! LET OP: MET KONINGSDAG GESLOTEN!

Camper kopen

U heeft plannen om te gaan kamperen, maar u zoekt nog een camper. Wilt u een camper kopen? Dan bent u bij Coppens Rekreatie aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan campers bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. Neem dus snel een kijkje in onze showroom of online.

Camper kopen

Bij Coppens Rekreatie is er ruime keuze uit nieuwe en tweedehandse campers. Door onze jarenlange ervaring kunnen we goed advies geven in wat er bij u zou passen. Bij de aankoop van een camper is er namelijk bijzonder veel keuze en daar helpen wij graag mee. Koop eenvoudig en snel uw camper bij Coppens Rekreatie en geniet optimaal van uw vakantie.

Alle soorten Campers te koop

Coppens Rekreatie verkoopt campers in alle soorten en maten. Voor de bus campers, alkoof campers, integraal en halfintegraal campers kunt u altijd bij ons terecht. Door al die verschillende soorten is er dus altijd genoeg plaats voor uw familie of vrienden. Zo kunt u kiezen voor een camper met 2 slaapplaatsen of een camper met 4 slaapplaatsen voor heel het gezin. De bouwjaren variëren van 2000 tot en met 2024 en zijn allemaal in goede staat. Kwaliteit staat bij ons namelijk voorop om u een onbezorgde vakantie te bieden. Al onze merken staan voor goede kwaliteit. Niet zo een fan van Hobby campers? Geen probleem! Bekijk dan onze andere 14(!) merken.

Kleine camper kopen?

Ook een kleine camper kopen doe je bij Coppens Rekreatie. Deze kampeerauto’s zijn ideaal voor twee personen en alsnog groot genoeg om al uw spullen mee te nemen. De campers zijn zelf samen te stellen. Zo is het mogelijk elementen weg te laten die u minder belangrijk vindt en dingen toe te voegen waar u meer waarde aan hecht. Hierdoor kunt u meer ruimte creëren in de camper. Een camper kopen doe je bij Coppens Rekreatie.