De specialist in kamperen! Alleen voortenten online te bestellen. 

Camper kopen

U heeft plannen om te gaan kamperen, maar u zoekt nog een camper. Wilt u een camper kopen? Dan bent u bij Coppens Rekreatie aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan campers bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. Neem dus snel een kijkje in onze showroom of online.

Camper kopen

U kent het wel. Bij het inpakken van uw vakantiekoffer moet u kiezen wat er thuis kan blijven. Niet alles past in de auto. Een camper is daarvoor de beste oplossing. Zo hoeft u nooit meer dingen thuis te laten en kan zelfs de schoonmoeder mee. Een camper kopen doet u het beste bij Coppens Rekreatie. Met een groot aanbod aan nieuwe en tweedehands campers van bekende merken hebben we voor ieder wat wils. Koop eenvoudig en snel uw camper bij Coppens Rekreatie en geniet optimaal van uw vakantie.

Alle soorten Campers te koop

Coppens Rekreatie verkoopt campers in alle soorten en maten. Voor de bus campers, alkoof campers, integraal en halfintegraal campers kunt u altijd bij ons terecht. Door al die verschillende soorten is er dus altijd genoeg plaats voor uw familie of vrienden. Zo kunt u kiezen voor een camper met 2 slaapplaatsen of een camper met 4 slaapplaatsen voor heel het gezin. De bouwjaren variëren van 1998 tot 2022 en zijn allemaal in goede staat. Kwaliteit staat bij ons namelijk voorop om u een onbezorgde vakantie te bieden. Al onze merken staan voor goede kwaliteit. Niet zo een fan van Hobby campers? Geen probleem! Bekijk dan onze andere 14(!) merken.

Kleine camper kopen?

Ook een kleine camper kopen doe je bij Coppens Rekreatie. Deze kampeerauto’s zijn ideaal voor twee personen en alsnog groot genoeg om al uw spullen mee te nemen. De campers zijn zelf samen te stellen. Zo is het mogelijk elementen weg te laten die u minder belangrijk vindt en dingen toe te voegen waar u meer waarde aan hecht. Hierdoor kunt u meer ruimte creëren in de camper. Een camper kopen doe je bij Coppens Rekreatie.