menu
  • vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

movers (6)

Caravan movers direct uit voorraad leverbaar bij Kampeertopper.nl


Voor wie zonder moeite zijn caravan wil verplaatsen is de mover een absolute uitkomst. Zo heb je geen hulp meer nodig van andere mensen, want een mover kan de caravan tot op de centimeter nauwkeurig verplaatsen. Met een paar drukken op de knop, staat de caravan op zijn plek en kan de vakantie beginnen!
Bij Kampeertopper.nl vind je accu’s enacculaders van topmerken als Reich,Enduro en Truma.. Dit voor de een super prijs. Weten welke mover het beste past bij jouw caravan? Het team van Kampeertopper.nl is de specialist op het gebied van caravan movers. Voor elke caravan en voor elk type kampeerder hebben wij de juiste mover voor de beste prijs!

Verplaats gemakkelijk jouw caravan met de movers van Kampeertopper.nl

Wat is een caravan mover eigenlijk? Een caravan mover is een apparaat waarmee je jouw caravan gemakkelijk verplaatst zonder duwen of trekken. Dit door middel van een afstandsbediening.
Wil je lekker achterover zitten, terwijl de mover het werk doet? Kies dan voor een volautomaat mover van Kampeertopper.nl. De volautomatische mover plaats je met één druk op de knop op de band. Kies je voor een halfautomatische mover? Dan dien je deze movers handmatig op de banden te zetten. Dit kost net iets meer inspanning, maar ook met de halfautomatische movers van Kampeertopper.nl verplaats jij jouw caravan gemakkelijk naar de perfecte plek onder de zon. Bestel de mover met bijbehoorde hoogwaardige accu’s en acculaders. Dan bespaar je gegarandeerd kosten!  Zo kan jij de vakantie onbezorgd beginnen.

Montage van de caravan mover

Of je nu met een lichte caravan reist of met een zware tweeasser, bij Kampeertopper.nl vind je altijd dé juiste caravan mover. Voor een optimale montage, vind je in ons assortiment diverse adaptersets. Eindresultaat: altijd een perfect passende mover! Ben je niet zo handig of heb je geen tijd om de mover te monteren? Kom dan langs in onze winkel en laat het werk over aan het team van Kampeertopper.nl. Wij zetten de juiste mover op de caravan, terwijl jij alvast kan fantaseren over een zomer in Italië, Spanje of Frankrijk op de camping. In onze winkel vind je namelijk heerlijk comfortabele ligbedden, waarop jij lekker kan wegdromen!